Πολιτική

25/02/2013 - 13:45

Επιστολή-παρέβαση ΝΟΔΕ Λέσβου στον πρωθυπουργό για τους επιτυχόντες των διαγωνισμών Κ9 και Κ8

Επιστολή-παρέβαση ΝΟΔΕ Λέσβου στον πρωθυπουργό για τους επιτυχόντες των διαγωνισμών Κ9 και Κ8


ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά



   Κύριε Πρόεδρε

   Η ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου, με την παρούσα επιστολή επιθυμεί την ενημέρωσή σας για ένα θέμα μείζονος σημασίας κατά την εκτίμησή μας.
   Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό δύο ομάδες εργαζομένων –αναφερόμαστε στους επιτυχόντες των διαγωνισμών Κ9  & Κ8 του ΑΣΕΠ- έχουν εμπλακεί σε ένα παράλογο και ψυχοφθόρο αγώνα για την δικαίωσή τους ως προς την κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
   Η δικαίωση της μίας ομάδας από το δικαστήριο οδηγεί στην ανεργία την άλλη.
   Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάει η χώρα και ιδιαίτερα την απαγόρευση των διορισμών στο δημόσιο.
   Γνωρίζουμε την υποχρέωση εφαρμογής των δικαστικών αποφάσεων.
   Πιστεύουμε όμως κύριε πρόεδρε ότι πρέπει να υπερασπισθούμε και τις αρχές της αξιοκρατίας και του δικαίου. Αρχές για τις οποίες και αγωνιζόμαστε όλοι μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
   Είναι υποχρέωσή μας να βρούμε τρόπο να ικανοποιήσουμε και τις δύο ομάδες. Είναι παράλογο να απολύουμε ανθρώπους που διορίστηκαν με διαγωνισμό την ώρα που στο δημόσιο υπάρχουν χιλιάδες ρουσφετολογικά διορισμένοι, χωρίς προσόντα.
   Ως απόδειξη των αγώνων μας για τις προαναφερθείσες αρχές, σας γνωρίζουμε ότι κανένας από τους απολυμένους δεν είναι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου, και η παρούσα γίνεται μόνο και μόνο για την υπεράσπιση των αρχών που πρεσβεύουμε ως μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
   Κύριε Πρόεδρε
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.
 

Μοιράσου το άρθρο!