Πολιτική

05/12/2012 - 19:41

Επιστολή Π.Βογιατζή για τις ζημιές στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

Επιστολή Π.Βογιατζή για τις ζημιές στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

 

Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κ. Σταύρο Καλογιάννη, έστειλε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ν. Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, σχετικά με τις σοβαρότατες ζημιές του οδικού δικτύου που προκλήθηκαν σε πολλές περιοχές από την ισχυρότατη καταιγίδα του περασμένου Σαββάτου.

 

Ο Βουλευτής, αναφέρει στην επιστολή του τις μεγάλες ζημιές που έχει υποστεί το επαρχιακό οδικό δίκτυο κυρίως στα οδικά τμήματα Βατερά – Σταυρός – Αμπελικό και Μεγάλη Λίμνη – Αμπελικό, όπου απαιτείται ανακατασκευή σημαντικών τμημάτων της οδού, ανακατασκευή τεχνικών, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης κλπ, αλλά και στην καταστροφή του οδικού δικτύου σε πολλές περιοχές του νησιού.

Εκείνο που ζητά ο Βουλευτής από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Καλογιάννη, είναι να υπάρξει άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο με έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, η οποία έχει και την αρμοδιότητα για τη συντήρησή του, από πόρους του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας. 

Μοιράσου το άρθρο!