Πολιτική

29/11/2012 - 10:19

Επιστολή Β. Τεντόμα στον Περιφερειάρχη για την εμπλοκή στην εκκαθάριση του Lesvoshop

Lesvoshop

Προς: κ. Α. Γιακαλή, Περιφερειάρχη.

         

Αγαπητέ κ. Περιφερειάρχη,

 

Μετά τη δήλωση αδυναμίας των ορκωτών λογιστών να αναλάβουν την εκκαθάριση της ΑΕΝΑΛ, η αμαρτωλή αυτή ιστορία φαίνεται να εισέρχεται σε νέες περιπέτειες.

Είμαστε κυριολεκτικά πάλι στο μηδέν.

Ως εκ τούτου θεωρούμε απαραίτητη τη συζήτηση του θέματος στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση αυτή θα πρέπει να παραβρίσκεται ο νομικός σύμβουλος της Περιφέρειας για την εν λόγω υπόθεση, ενώ θα πρέπει με την ημερήσια διάταξη να θέσετε στη διάθεση των περιφερειακών συμβούλων όλα τα σχετικά έγγραφα και την αλληλογραφία της Περιφέρειας με τους μέχρι χτες εκκαθαριστές.

Και αυτό, ανεξάρτητα εάν θα έχετε βρει μέχρι τότε άλλο γραφείο πρόθυμο να αναλάβει την εκκαθάριση της επιχείρησης (που όπως μας είπατε στη προχτεσινή συνεδρίαση του περιφ. συμβουλίου θα προσπαθήσετε να επιτύχετε).

 

Κύριε Περιφερειάρχη,

θα πρέπει να κατανοείτε, όχι μόνο τον επείγοντα χαρακτήρα, αλλά και τη λεπτότητα της υπόθεσης που λέγεται "ΑΕΝΑΛ-Lesvosshop".

Και τουλάχιστον εμείς, σαν περιφερειακή παράταξη, δεν είμαστε κατά κανένα τρόπο διατεθειμένοι να συμβάλλουμε άθελά μας, με πράξεις ή παραλείψεις μας, στην επιβεβαίωση του κυρίαρχου κανόνα στη σύγχρονη πολιτικο-οικονομική ζωή του τόπου μας, που περιγράφεται με τη φράση "κανένας δεν πάει φυλακή, όλα τα κουκουλώνουν στο τέλος".

 

Με τιμή και εκτίμηση

Βασίλης Τεντόμας

Επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Βορείου Αιγαίου

«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Μοιράσου το άρθρο!