Πολιτική

15/09/2022 - 12:45

"Επιτάχυνση δημοπράτησης του έργου για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Αμπελικό - Σταυρός"

Επιστολή Θ. Βαλσαμίδη προς τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σχετικά με την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για την δημοπράτηση του έργου για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Αμπελικό - Σταυρός.

Προς: Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου  κ. Κώστα Μουτζούρη

 

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη

Επανέρχομαι στο θέμα της υλοποίησης των έργου για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Αμπελικό - Σταυρός Π/Υ 12 εκ. ευρώ, το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει δημοπρατηθεί. Με βάση την σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το εν λόγω έργο έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Άρθρου 7Α του Νόμου 2882/2001 από τον περασμένο Δεκέμβριο, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του.

Θα μπορούσε συνεπώς παράλληλα με την διαδικασία του προσδιορισμού της τιμής μονάδας από το δικαστήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη, να έχει προχωρήσει ήδη η δημοπράτηση του προκειμένου να κερδηθεί ο χρόνος.

Δεδομένου ότι αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να μη χαθεί άλλος χρόνος και να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου, το οποίο μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση.

Με τιμή

Θεόδωρος Βαλσαμίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!

geotee