Πολιτική

12/10/2012 - 14:57

Επιτροπή Παρακολούθησης για το έργο των υδατορεμάτων

Επιτροπή Παρακολούθησης για το έργο των υδατορεμάτων

Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Α.Δ.Α και Περιφέρειας Β.Αιγαίου για την «άσκηση αρμοδιοτήτων οριοθέτησης υδατορεμάτων», από τη Γ.Γ. της Α.Δ.Α κα Χριστιάνα Καλογήρου
 

Σε υλοποίηση της από 26 Σεπτεμβρίου 2012 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Γενικής Γραμματέως της Α.Δ.Α κας Χριστιάνας Καλογήρου και του Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου κου Αθανάσιου Γιακαλή, για την άσκηση αρμοδιοτήτων οριοθέτησης υδατορεμάτων, η κα Καλογήρου υπέγραψε την απόφαση συγκρότησης τριμελούς Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου.
Η Επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Προγραμματικής Σύμβασης, παρακολουθεί την εκτέλεση του έργου και των όρων της Σύμβασης και επιλύει κάθε τυχόν διαφωνία σχετικά με την ερμηνεία ή τον τρόπο εφαρμογής της.
Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Α.Δ.Α, με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ. Β.Αιγαίου της Α.Δ.Α., και μέλη της Επιτροπής ορίζονται: 1) ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Περιφέρειας Β.Αιγαίου με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Β.Αιγαίου, και 2) ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου Περιφέρειας Β.Αιγαίου, τον οποίο αναπληρώνει ο νόμιμος αναπληρωτής του.

Μοιράσου το άρθρο!