Πολιτική

26/08/2014 - 14:39

Έργα σε Νεοχώρι και Αμπελικό - Επίσκεψη Δημάρχου

r />O Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, με τον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας, Δημήτρη Μουτζούρη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νεοχωρίου, Κώστα Αθανασέλλη και τον επιβλέποντα - μηχανικό του Δήμου Λέσβου, Νίκο Περγάμαλη, επιθεώρησε το έργο Εσωτερικής Οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου, προϋπολογισμού 11.549,91 Ευρώ (με Φ.Π.Α.), που χρηματοδοτείται από πιστώσεις Σ.Α.Τ.Α., δηλαδή από πόρους του Δήμου Λέσβου.
Το εν λόγω έργο, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφορά στην πλακόστρωση οδού εντός  του οικισμού Νεοχωρίου για την εξυπηρέτηση των κατοίκων επιλύοντας το σημαντικό πρόβλημα ολισθηρότητας του υφιστάμενου οδοστρώματος, που τους απασχολούσε από το 2003! έχοντας επισυμβεί και ατυχήματα δυστυχώς και προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Τέλος, ο Δήμαρχος μαζί με τον κ. Περγάμαλη, πραγματοποίησε αυτοψία σε περιοχές που πραγματοποιήθηκαν έργα αποκατάστασης της βατότητας αγροτικών δρόμων, στην Τοπική Κοινότητα Αμπελικού προς Όλυμπο και Καρκαβούρα, καθώς και το εκτελεσθέν έργο των εξωτερικών δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης Αμπελικού - Νεοχωρίου, προϋπολογισμού 610.000,00 Ευρώ, που χρηματοδοτήθηκε από το από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 – 2013 και με το οποίο επιλύεται οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησής του.
 

Μοιράσου το άρθρο!