Πολιτική

19/11/2011 - 21:04

Έρχεται ο Αδώνις Γεωργιάδης στη Μυτιλήνη! Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2011

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011  ο  Άδωνις Γεωργιάδης θα βρίσκεται κοντά μας!

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας  στον οποίο υπάγεται η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (πρώην Υπουργείο Αιγαίου)  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews θα επισκεφτεί τη Μυτιλήνη και το πρωί της Πέμπτης θα γίνει σύσκεψη για τα προβλήματα της Λέσβου.

Η σύσκεψη θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας.

Τώρα για το πως νιώθουν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και...τους προκύπτει ακροδεξιός "Υπουργός Αιγαίου" δεν ξέρουμε τι να πούμε;

Για το πως νιώθουν οι πολίτες της Λέσβου που υποδέχονται έναν ακροδεξιό Υπουργό σε ένα νησί με παράδοση σε δημοκρατικούς αγώνες...ας ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του.

--------------------------------

Με την ευκαιρία να ζητήσουμε συγνώμη από τον Άδωνι Γεωργιάδη που δνε γράφουμε στο πολυτονικό σύστημα ...άλλα ο υπολογιστής μας δεν έχει τέτοιες τεχνολογικές δυνατότητες.

Διαβάζουμε την είδηση:

Το πολυτονικό σύστημα επανέφερε στο υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ο υφυπουργός με αρμοδιότητες ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ειδικότερα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο κ. Γεωργιάδης άλλαξε τις παλιές ταμπέλες στα γραφεία με νέες, στις οποίες οι λέξεις είναι γραμμένες με βάση το πολιτικό σύστημα.

Μοιράσου το άρθρο!