Πολιτική

03/03/2023 - 16:13

Ετιτέλους! - Υπογράφηκε η σύμβαση για την συντήρηση της φωτεινής σηματοδότησης στη Μυτιλήνη

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 01-03-2023, υπογράφηκε η Σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2023» μεταξύ του Δήμου Μυτιλήνης και του Αναδόχου.

Δυστυχώς, ενώ η διαδικασία ανάθεσης είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο 2022, η υπογραφή της Σύμβασης καθυστέρησε εννιά (9) μήνες, λόγω δικαστικής εμπλοκής μεταξύ των εργολάβων.

Παρά ταύτα, το Τμήμα Η/Μ Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας, έχοντας διαπιστώσει τα μεμονωμένα προβλήματα στους φωτεινούς σηματοδότες, ήτοι το καμένο φανάρι στην Πλατεία Σαπφούς, καθώς και το σπασμένο φανάρι των πεζών (από «άγνωστο» οδηγό φορτηγού), στην οδό Καραπαναγιώτη, έχει ήδη προβεί στην παραγγελία τους.

Αναμένεται, εντός των επόμενων ημερών, να έχουν τοποθετηθεί οι νέοι φανοί και να έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία τους.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Κάνουμε έκκληση στους δημότες να επιδεικνύουν μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά τα σημεία των δρόμων, μέχρις ότου αποκαταστήσουμε πλήρως την εύρυθμη λειτουργία όλων των σηματοδοτών.

Μοιράσου το άρθρο!