Πολιτική

30/08/2019 - 10:27

To "ευχαριστώ" από τον Θεόδωρο Βαλσαμίδη

Ένας κύκλος κλείνει σήμερα. 5 δημιουργικά χρόνια πέρασαν. Με αφοσίωση, υπομονή, επιμονή και με υπευθυνότητα προσπάθησα να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Με σκληρή δουλειά, με όραμα & αγάπη για τον ευλογημένο τόπο μας εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιηθούν και να δρομολογηθούν έργα που μπορούν να βελτιώσουν την ζωή μας στην πράξη. Γιατί η ζωή μας αλλάζει μόνο με πράξεις, με έργα.

Έργα που βελτιώνουν τις υποδομές, έργα που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια, αντιπλημμυρικά έργα που προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας, έργα που βελτιώνουν τις κοινωνικές υποδομές, έργα που βελτιώνουν τελικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.


Σε στενή συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση δρομολογήθηκαν έργα που μπορούν να δημιουργήσουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές για τα παιδιά μας.

Μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία με τα στελέχη των Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού,  δρομολογήσαμε έργα που προστατεύουν & αναδεικνύουν τον ξεχωριστό πολιτιστικό πλούτο και τα μνημεία των νησιών μας.
Αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ευρωπαϊκούς & εθνικούς πόρους, όχι μόνο εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση των έργων που υλοποιήθηκαν, αλλά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση και των έργων που θα έρθουν. Εύχομαι και ελπίζω οι δυνατότητες αυτές να αξιοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των νησιών μας.

Τιμώντας την δική σας εμπιστοσύνη, ασκώντας δημιουργικά τον ρόλο της Αντιπολίτευσης από την 1η Σεπτεμβρίου, δεσμεύομαι να συμβάλλω στο να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να αξιοποιηθούν οι αναπτυξιακές δυνατότητες των νησιών μας. Θα στηρίξω κάθε θετική πρωτοβουλία της νέας Περιφερειακής Αρχής, αλλά ταυτόχρονα θα είμαι και αυστηρός κριτής σε πολιτικές που θα είναι σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Κλείνοντας, θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τα οποία έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο τους ευατό, παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε στελεχιακό δυναμικό.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη & την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, για την αμέριστη συμπαράσταση & στήριξη.

 


Με τιμή


Θεόδωρος Σ. Βαλσαμίδης

 

Μοιράσου το άρθρο!