Πολιτική

31/12/2022 - 16:45

Το "ευχαριστώ" του Αντιπεριφερειάρχη Πανάγου Κουφέλου στους συνεργάτες του

Η εορταστική ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Νομού Λέσβου με αρμοδιότητες στον πρωτογενή τομέα κ. Πανάγου Κουφέλου είναι ένα "ευχαριστώ" προς όλους τους συνεργάτες του στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς στην Πολιτική Προστασία. Αναλυτικά αναφέρει:

Αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνεργάτες μου και να ανταλλάξω μαζί τους ευχές για τη νέα Χρονιά.

Πλημμυρισμένος από τις ευχές όλων που βρίσκονται δίπλα μου και συμπορεύονται στο έργο μας, περήφανος για τα στελέχη μας, έχοντας ως αδιαπραγμάτευτο δεδομένο το καθήκον μας αλλά και την εντολή για εξυπηρέτηση κάθε αγρότη, κτηνοτρόφου, αλιέα, μελισσοκόμου, κατοίκου αυτού του τόπου προχωράμε για την ανατολή του νέου έτους, αντιμετωπίζοντας τις όποιες προκλήσεις.

Ευχαριστώ όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για την συμβολή του και την φιλότιμη προσφορά του στο έργο της Περιφέρειας τόσο στον Πρωτογενή Τομέα, όσο και στην Πολιτική Προστασία.

Ως περιφερειακή αρχή δηλώνουμε, για άλλη μια φορά, ότι είμαστε δίπλα στους κατοίκους των νησιών μας, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στις αγωνίες τους.

Καλή Χρονιά!!!

Χρόνια Πολλά!!!

Μοιράσου το άρθρο!