Πολιτική

02/10/2023 - 08:50

Το «ευχαριστώ» του Ιάσονα Πιπίνη στους γιατρούς στο «Βοστάνειο» που χειρούργησαν τον αδερφό του

Στον τραυματισμό που είχε ο αδερφός του Μιλτιάδης, αλλά και στα χειρουργεία που έκανε στο «Βοστάνειο», αναφέρεται ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, ο οποίος μάλιστα απευθύνει δημόσια ένα «ευχαριστώ» στους γιατρούς του νοσοκομείου Μυτιλήνης. Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού μιλάει και για τις ημέρες που βρέθηκε στο «Βοστάνειο», δίπλα στον αδερφό του, και αναφέρεται στην «αφοσίωση» που δείχνουν οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές στους ασθενείς του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ιάσονα Πιπίνη στο διαδίκτυο: «Έχοντας περάσει πια περίπου 15 μέρες από το ατύχημα που είχε ο αδερφός μου Μιλτιάδης, ο οποίος έπεσε από ύψος 3 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα, σήμερα με κάποια σχετική ψυχραιμία, θέλω από πλευράς μου να πω δημόσια ένα “ευχαριστώ” στους γιατρούς που τον χειρούργησαν αλλά και στους εργαζόμενους στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον νευροχειρουργό κ. Πέτρο Σουρτζή και στον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Αλέξανδρο Ζάμπρα και την ομάδα του που χειρούργησαν τον αδερφό μου. Τις ημέρες που ήμουν στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο, για να βρίσκομαι με τον αδερφό μου, διαπίστωσα την αφοσίωση, την υπομονή και την φροντίδα που επιδεικνύουν οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές –πάντα με χαμόγελο- στους ασθενείς. Και σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα ευχαριστώ, όπως επίσης στους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ που έφθασαν έγκαιρα και έκαναν την διακομιδή, αλλά και στους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Καλλονής όπου αρχικά διακομίστηκε ο Μιλτιάδης. Είμαι πεπεισμένος ότι οι εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για όλους τους ασθενείς. Ένα ευχαριστώ θέλω να πω και στον διοικητή του «Βοστάνειου» κ. Γιώργο Καμπούρη, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για τον αδερφό μου, ενώ τα τελευταία χρόνια, ως φαίνεται, εργάζεται για την καλή λειτουργία του νοσοκομείου της Μυτιλήνης.

Έχω πει δημόσια, πολλές φορές, ότι η πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η ενίσχυση του συστήματος υγείας. Στο νησί μας τόσο το νοσοκομείο, όσο και τα Κέντρα Υγείας, προσφέρουν σημαντικό έργο και οφείλουμε να τα θωρακίσουμε ακόμη περισσότερο ώστε να καλύψουμε πιθανές αδυναμίες. Η προμήθεια ενός νέου αξονικού τομογράφου, για παράδειγμα, θα πρέπει ενδεχομένως να μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Από πλευράς μου, στον βαθμό που έχω την δυνατότητα, θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ ώστε να καλύψουμε ανάγκες που υπάρχουν. Όπως διαπίστωσα και εγώ πάντως, οι μονάδες υγείας στη Λέσβο αυτή τη στιγμή προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Ο αδερφός μου Μιλτιάδης θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμη για να αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα που προέκυψαν από τον τραυματισμό του, αλλά σύντομα θα επιστρέψουμε μαζί στα χωριά της Λέσβου, για να έρθουμε σε επαφή με τους συμπολίτες μας, όπως κάναμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο»…

Μοιράσου το άρθρο!

geotee