Πολιτική

17/09/2023 - 19:17

Φουλ επίθεση από τη Βάσω Χοχλάκα σε Μουτζούρη και Στεφανή

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην καρδιά της πόλης, στην πλάτη της αρχής της οδού Κομνηνάκη, τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας», με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Βάσω Χοχλάκα.

Στο μήνυμά της, από την «έδρα» του συνδυασμού στη Μυτιλήνη, η υποψήφια Περιφερειάρχης στάθηκε στη σημασία της επιτυχίας της καθόδου στις επερχόμενες εκλογές της αυτοδιοικητικής παράταξης, μέσα από ένα συγκλονιστικό πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας.

«Πολλοί θα βολεύονταν να μην τα είχαμε καταφέρει και οι προοδευτικοί πολίτες των νησιών μας να αναγκάζονταν να αποτελέσουν συμπλήρωμα των παρατάξεων του απερχόμενου Περιφερειάρχη και του κ. Στεφανή», σχολίασε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας», στήθηκε μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

«Πρέπει κάθε νησί να στηριχτεί, κάθε νησί με τη διαφορετική του φυσιογνωμία, τις ξεχωριστές του δυνατότητες και εμείς είμαστε η επιλογή που θα κάνει τη διαφορά στις επερχόμενες εκλογές, μέσα από το ευρύ δημοκρατικό μας ψηφοδέλτιο. Το νέο μοντέλο διοίκησης που προτείνουμε στηρίζεται στη διαφάνεια, στη συλλογικότητα και στη λογοδοσία και έχουμε απέναντί μας τα ακριβώς αντίθετα. Έχουμε απέναντί μας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που θέλει ο κ. Μητσοτάκης και τον Περιφερειάρχη που δεν θέλει ο κ. Μητσοτάκης...».

Αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του προγράμματος, επισημαίνοντας ότι η παράταξη δίνει και θα δίνει αγώνα για την πρόοδο και την ανάπτυξη και των δέκα νησιών του Β. Αιγαίου, ισότιμα. 

Τόνισε την αποδοχή που τυγχάνουν οι θέσεις του συνδυασμού στις περιοδείες, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει το γεγονός, πως σε όλες τις περιφερειακές ενότητες το ψηφοδέλτιο πλαισιώνεται από καταξιωμένους και ικανούς υποψηφίους.

Η Υποψήφια Περιφερειάρχης κάλεσε στο σύντομο χαιρετισμό της τον προοδευτικό κόσμο των νησιών σε συστράτευση μέχρι τις 8 του Οκτώβρη και μετά από τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της στη Μυτιλήνη, συνεχίζει από αύριο το πρόγραμμα των περιοδειών της, στη Χίο, στη Σάμο, στην Ικαρία και στη Λήμνο. 

 

φηηη

Μοιράσου το άρθρο!