Πολιτική

02/07/2018 - 20:28

Γ. Πάλλης : «Έρχονται διώξεις και συλλήψεις» για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη - Σκληρή κριτική σε Αθανασίου

Σ

τις πληροφορίες για ολοκλήρωση της προανάκρισης για τους πρωταίτιους των επεισοδίων σε βάρος μεταναστών στην πλατεία Σαπφούς το βράδυ της 22ας Απριλίου που συσχετίστηκε με τα όσα έγιναν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού αλλά και τις επιθέσεις που υπήρξαν σε βάρος δημοσιογράφων αναφέρθηκε ο κ. Πάλλης.

Συνδέοντας τις κλήσεις σε απολογία που θα ακολουθήσουν για κακουργηματικές πράξεις τις επόμενες μέρες με την πολιτική του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου:


«Έχω εμπιστοσύνη και στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και στις αρχές και αναμένω τις εξελίξεις. Είναι κρίσιμη υπόθεση υπό την έννοια ότι θέλουμε όλοι μας στον τόπο μας, τέτοια φαινόμενα άλλων εποχών να μην υπάρξουν ξανά.  Οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν στα δικαστήρια και να επανέλθουμε με υπερηφάνεια στον παγκόσμιο γίγνεσθαι, ξεκαθαρίζοντας ότι δε σηκώνουμε το φασισμό, την άναρχη βία και τη συντονισμένη βία. Δυστυχώς και θα το κλείσω έτσι, δεν θα πάψω να θυμάμαι την τοποθέτηση του κ. Αθανασίου στη Βουλή. Όπου παραποιώντας χρονικά και χωρικά τα γεγονότα, ανέφερε ότι η υποστολή της σημαίας γίνεται στο άγαλμα της ελευθερίας και ότι τυχαία βρέθηκαν στα επεισόδια οπαδοί και φίλαθλοι. Ο κ. Αθανασίου τελικά βρήκε την προηγούμενη Κυριακή με αφορμή το Μακεδονικό που γίνεται η υποστολή της σημαίας. Θα του έλεγα τώρα που ξέρει και αυτός και οι υποστηρικτές που είναι το άγαλμα της ελευθερίας, να πάνε και από κάτω που είναι τα μπλόκια, να ρίξουν μια βουτιά να δροσιστούνε.».

Μοιράσου το άρθρο!