Πολιτική

16/05/2019 - 10:31

Γ. Σπιλάνης προς Καλογήρου: ενεργήστε άμεσα για τη δακοκτονία ώστε να αποτραπεί η καταστροφή

Ανακοίνωση για τη "Δακοκτονία" από την "Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου" με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γ. Σπιλάνη

Η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου μετά και την  απόφαση του δικαστηρίου που ακύρωσε το διαγωνισμό της δακοκτονίας, γεγονός που μπορεί σε οδηγήσει στην καθυστέρηση της  εφαρμογής   ψεκασμών με ολέθρια αποτελέσματα για τους ελαιοπαραγωγούς ,καταγγέλλει ως αποκλειστικά υπεύθυνη, την απερχόμενη περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου . Με τις παραλείψεις και τις μεθοδεύσεις της , θέτει σε κίνδυνο για άλλη μια χρονιά την  ελαιοπαραγωγή της Λέσβου .

Θυμίζουμε ότι παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις της Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου, η ίδια ουδέποτε τοποθετήθηκε , κρυπτόμενη πίσω από τους υπηρεσιακούς παράγοντες , ως  να μην είχε την παραμικρή ευθύνη .

Δυστυχώς , οι τότε ανησυχίες μας , επιβεβαιώθηκαν και πλέον  απειλούν να γίνουν επώδυνη πραγματικότητα για χιλιάδες αγροτικά νοικοκυριά.

Την καλούμε έστω και την ύστατη αυτή ώρα , να αναλάβει τις βαριές πολιτικές ευθύνες που τις αναλογούν και να ενεργήσει άμεσα,  ώστε να αποτραπεί η επερχόμενη καταστροφή. Σε κάθε περίπτωση, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ από τις 3 του Ιούνη θα εργασθεί ως νέα Περιφερειακή Αρχή συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του προβλήματος

Μοιράσου το άρθρο!