Πολιτική

19/06/2014 - 20:11

Γ. Ζερδελής: Κίνδυνος για τον εφοδιασμό του νησιού με καύσιμα και εμπορεύματα

style="text-align: justify;"> 
Ερώτηση προς τα αρμόδια υπουργεία κατέθεσε ο βουλευτής ν. Λέσβου Γιάννης Ζερδελής ζητώντας την ανάκληση της απόφασης εκχώρησης στο ΤΑΙΠΕΔ της έκτασης στο Μακρύ Γιαλό και τη διασφάλιση του απρόσκοπτου εφοδιασμού του νησιού με καύσιμα και εμπορεύματα.
 
Μετά και την καταγγελία του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής Λέσβου Σωτήρη Ζαμτράκη για την απόρριψη του αιτήματος της υπηρεσίας προς τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ για παραχώρηση της χρήσης του χώρου, ούτως ώστε να λειτουργεί το εμπορικό λιμάνι και να συντηρούνται οι κοινόχρηστοι χώροι, ο κίνδυνος να νεκρώσει το νησί είναι ορατός. 
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές φορές καταγγείλει τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που έχει αναθέσει στο ΤΑΙΠΕΔ το ρόλο του μεσίτη που βγάζει στο σφυρί τη δημόσια περιουσία κόντρα σε κάθε έννοια δημόσιου συμφέροντος.  Δυστυχώς, ζούμε σε καιρούς που τα αυτονόητα έπαψαν να είναι αυτονόητα, που τα δικαιώματα έπαψαν να είναι κεκτημένα και πρέπει να παλέψουμε για να τα κατακτήσουμε από την αρχή και με ακόμα καλύτερους όρους από πριν.
 
Καλούμε τους φορείς της αυτοδιοίκησης, απερχόμενους και νέους, να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί στο συντονισμό της δράσης των πολιτών της Λέσβου, πριν συντελεστεί στο πολύπαθο νησί μας ένα ακόμα περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα. Χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δίνουμε!
 
 

Μοιράσου το άρθρο!