Πολιτική

24/02/2014 - 14:06

Για το χάλι του Πανεπιστήμιου Αιγαίου φταίει το ΚΚΕ ... μας λέει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

>Κι ενώ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (όπως και στα άλλα Πανεπιστήμια) είναι όλα τέλεια το μόνο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι τα συνθήματα που γράφουν οι κομμουνιστές!  Το γεγονός ότι πολλά παιδιά φεύγουν από τη  Μυτιλήνη και έρχονται μόνο στην εξεταστική επειδή οι γονείς τους δεν έχουν χρήματα για σίτιση και στέγαση μάλλον δεν απασχολεί τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.  Το γεγονός ότι γίνεται "πάρτι" με προγράμματα που τρέχουν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου δεν απασχολεί τη ΔΑΠ –ΝΔΦΚ.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ


ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου γίναμε μάρτυρες  της αισθητικής του ΚΚΕ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Βαμμένοι τοίχοι, βαμμένες είσοδοι με συνθήματα του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και του ΜΑΣ «Κοσμούσαν» τα κτίρια στον λόφο του Ξενία.
Καταγγέλλουμε την στάση του ΜΑΣ , που για άλλη μία φορά έδειξε ότι δεν σέβεται τον χώρο του Πανεπιστημίου και που μας αποδεικνύει μία ακόμη φορά ότι οι άνθρωποι θα θέλανε να ζούνε σε μία άλλη χώρα , μία άλλη εποχή.
Δεν είμαστε Σοβιετική Ένωση και δεν θα γίνουμε.
Είναι ντροπή να αμαυρώνετε για άλλη μία φορά την εικόνα του Πανεπιστημίου μας με συνθήματα ,καθώς θεωρείτε ότι είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε.
Το Πανεπιστήμιο είναι χώρος γνώσης και όχι εργατικό κέντρο του ΚΚΕ ή κτίριο για τα συνδικάτα του.
Καλούμε τους φοιτητικούς Συλλόγους και το  Πανεπιστήμιο να καθαρίσουμε όλοι μαζί τα κτίρια του Πανεπιστημίου μας από την «πολιτισμική εικαστική παρέμβαση» του ΚΚΕ στο Πανεπιστήμιο.

Εκ του γραφείου πόλεως της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Μοιράσου το άρθρο!