Πολιτική

11/10/2019 - 17:52

Για το Σάρλιτζα και όχι μόνο ο Παναγιώτης Χριστόφας στη Θερμή

Επίσκεψη Παναγιώτη Χριστόφα και παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» στη Θερμή

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» Παναγιώτης Χριστόφας επισκέφτηκε χτες το απόγευμα την περιοχή της Θερμής συνοδευόμενος απο τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Καρασάββα και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Βακιρλή.

Εκεί βρέθηκαν και συνομίλησαν με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Θερμής κ. Κουνέλλη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Σγουρέλλη και εκπροσώπους φορέων της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πως μπορεί η παράταξη να βοηθήσει για την επίλυση τους.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες για την λειτουργία των ιαματικών πηγών της Θερμής, αλλά και το θέμα του Σάρλιτζα και τις προοπτικές που δίνει η επισκευή και λειτουργία του στην αναβάθμιση της περιοχής και την μετατροπή της σε ισχυρό πόλο έλξης επισκεπτών, με την παροχή υψηλή ποιότητας υπηρεσιών που θα μπορεί να προσφέρει.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» σε κάθε γωνιά των νησιών μας, που έχει ως στόχο τη συνεχή ενημέρωση για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, και την ανάδειξή τους με σκοπό όχι μόνο να επιλύονται αλλά να δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις πραγματικής ανάπτυξης.

Μοιράσου το άρθρο!