Πολιτική

30/07/2020 - 11:14

Για τη δημιουργία υπερδομής στη Μόρια - Ηχηρή παρέμβαση δύο Δημοτικών Συμβούλων

Κι ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή - με ελάχιστες εξαιρέσεις - υπάρχει μια "παράξενη" σιωπή για όσα συμβαίνουν στη Μόρια, δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μυτιλήνης κάνουν τη δική τους παρέμβαση για όσα σχεδιάζονται στη Μόρια. Η Μόρια που όπως όλα δείχνουν θα γίνει μια κλειστή υπερδομή. Βέβαια ακόμη κάποιοι θυμούνται τη δέσμευση ότι "θα κλείσει η Μόρια". Η παρέμβαση των ΒΑΛΕΣΗ- ΓΙΑΝΝΑΚΑ:

-- Με την ενοικίαση ελαιοκτημάτων περιξ του ΚΥΤ της Μοριας, υπο την απειλή της επίταξης... Αν ΔΕΝ... η κυβέρνηση προχωρά σε ενα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της Ισλαμοποιησης της Λεσβου, οπως αντιστοιχα και στα αλλα νησια του Βορειου Αιγαιου.

-- Η δημιουργία μιας μουσουλμανικης πολης, υπο τη μορφη υπερδομής της Μοριας έρχεται σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τις προεκλογικες εξαγγελιες της κυβερνησης και ριχνει τις μασκες.

-- Πρώτα τα σπίτια, μετά τα ξενοδοχεία, τώρα τα κτήματα... στην ουσια η ΖΩΗ ΜΑΣ.

-- ΟΣΟΙ αντιμετωπιζουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ το θεμα ειναι βεβαιο οτι προσφερουν αλλωθι στους κυβερνωντες, μιας και το ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ και απλως ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ αργα και σταθερα με τον εναν η τον αλλο τροπο.

-- Θεωρούμε τουλάχιστον οτι την παρούσα στιγμή ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, που εχει την οποια αναμειξη με τα κοινα να ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ

ΔΗΜΟΣΙΑ!

-- Σε οτι μας αφορα...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ του Υπουργειου Μεταναστευτικης πολιτικης,

τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ

και ζηταμε απο ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ που εχουν ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ να πραξουν οτι μπορουν για να μην περασουν τα σχεδια και οι μεθοδευσεις αυτες!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΕΣΗΣ

ΕΦΗ - ΕΡΙΦΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

Δημοτικοι Συμβουλοι Δημου Μυτιληνης.

Μοιράσου το άρθρο!