Πολιτική

20/10/2010 - 09:34

Γιώργος Πάλλης: Ξεκινάμε για "Αλλαγή Πορείας"

Γιώργος Πάλλης - Υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου  - "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" :

Ευχαριστούμε τους δεκάδες συμπολίτες μας από όλη τη Λέσβο, που αποφάσισαν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας. Αυτό που αρχικά και για πολλούς (και με τη βοήθεια του Καλλικράτη) εμφανιζόταν αδύνατο, όλοι μαζί το κάναμε δυνατό. Τώρα μπαίνουμε σε μια άλλη φάση. Θα βρεθούμε και θα συζητήσουμε με όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας.

Θα τους πούμε ότι όσοι "τάζουν" μεγάλα έργα, απλά κοροϊδεύουν, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι λεφτά δεν θα υπάρχουν.

Μπορούμε και εμείς να μιλάμε με τις ώρες για ωραίες αναπτυξιακές προτάσεις. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, ποιες θα είναι οι ανάγκες του κόσμου από την επομένη των εκλογών.

Οι δικές μας προτεραιότητες είναι να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα χρόνια που έρχονται’ το 2011, 2012 και 2013. Διεκδικούμε επιπρόσθετους πόρους για τον δήμο μας, προωθώντας ταυτόχρονα, ένα πρόγραμμα που έχει σαν πρώτο στόχο να προστατέψει τους ανθρώπους, το νησί και την τοπική αυτοδιοίκηση τα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Αυτό το πρόγραμμα είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε από τις 1/1/2011.

Βασικό κριτήριο του προγράμματός μας είναι η μέγιστη δυνατή δημιουργία απασχόλησης σε συνδυασμό με την μέγιστη δυνατή κοινωνική και αναπτυξιακή αποτελεσματικότητα.

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμά μας έχει έντονα αναπτυξιακή κατεύθυνση από την στιγμή που όλες οι άμεσα υλοποιήσιμες δράσεις που αναπτύσσουμε, δημιουργούν ταυτόχρονα και τις προϋποθέσεις για μια άλλου είδους ανάπτυξη στο νησί.

Εμείς είμαστε έτοιμοι.

Καλούμε τους πολίτες να έρθουν μαζί μας, να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ωραίο ταξίδι που ξεκινάμε για μια πραγματική "Αλλαγή Πορείας".

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!