Πολιτική

29/12/2011 - 21:09

Γκάφα Ηλία Γιαννίρη.... "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες!!!"

yle="text-align:justify;">Χθες το πρωί (28/12/2011) έκανε ερώτηση για τη   για την ολιγωρία της Περιφέρειας στη δημοσιοποίηση της περιουσιακής κατάστασης των αιρετών

Σήμερα το βράδυ 29/12/2011 με νέο δελτίο τύπου ανασκευάζει την ερώτησή του...γιατί δεν ήταν σωστά ενημερωμένος.

Πρόκειται το Περιφερειακό Σύμβουλο Ηλία Γιαννίρη από την τον "Οικολογικό Άνεμο στο Βόρειο Αιγαίο". Καλό το πάθος για διαφάνεια αλλά αυτό δεν πρέπει να μας οδηγεί σε επιπολαιότητες.

Στο αποψινό του Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Για το ζήτημα της δημοσιοποίησης της περιουσιακής Κατάστασης των αιρετών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο Ηλίας Γιαννίρης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με χαρά ενημερωθήκαμε με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τους αντιπεριφερειάρχες κκ Λύκου και Γανιάρη για την ανάρτηση των δηλώσεων τους στην ιστοσελίδα της ΠΕ Χίου αλλά και από τον τοπικό τύπο της Μυτιλήνης για την δημοσιοποίηση της δήλωσης του κ Βερβέρη στην ιστοσελίδα της ΠΕ Λέσβου. Από την πλευρά μου έχω να δηλώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω αδίκως τους προαναφερθέντες συναδέλφους, αλλά δυστυχώς δεν είχα καταφέρει εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου να εντοπίσουν τις δηλώσεις αυτές, καθώς είχαν «χαθεί» ανάμεσα σε δεκάδες άλλες αναρτήσεις της περιφέρειας.

Ως εκ τούτου το αίτημα μας για προβολή των σχετικών δηλώσεων στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ιστοσελίδα της Περιφέρειας ισχύει (όπως συμβαίνει στο Δήμο Τρικάλων που για παράδειγμα σας επισυνάπτω http://www.trikalacity.gr/) έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή ο κάθε πολίτης να μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε αυτές, ενώ περιμένουμε και την απάντηση της Περιφερειακής αρχής για τις δηλώσεις των υπολοίπων 3 αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειάρχη.»

 

Με εκτίμηση

Ηλίας Γιαννίρης

Μοιράσου το άρθρο!