Πολιτική

11/05/2021 - 13:18

Χ. Αθανασίου για Γ. Μπουρνού: γελοιοποιήθηκε στους θαμώνες του καταστήματος....

Αιχμηρή, τεκμηριωμένη και ιδιαίτερα σκληρή η σημερινή απάντηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λέσβου Χ. Αθανασίου στην χθεσινή ανακοίνωση του Βουλευτή Λέσβου Γ. Μπουρνού :

Ο κ.Μπουρνούς, το πάθος του οποίου εναντίον μου παραμένει ασίγαστο, το διέπραξε για ακόμα μια φορά. Ισχυρίσθηκε, με δημόσια ανακοίνωσή του, ότι παραβρέθηκα σε διασκέδαση μετά από εγκαίνια «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» στην Καλλονή μέχρι ώρα 23.00 με ‘’τέρμα τη μουσική’’.

Δεν πιστεύω ότι ο κ.Μπουρνούς δεν φρόντισε να πληροφορηθεί πως έχουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι το έκανε και διαπίστωσε ότι πράγματι εγώ παραβρέθηκα στα εγκαίνια του «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ», ο προγραμματισμός των  οποίων ήταν για ώρα: 19.30.

Ο αγιασμός από τον ιερέα Καλλονής Παπά-Γιώτη άρχισε στις 19.45 και ολοκληρώθηκε στις 20.00. Προσωπικά, αφού ευχήθηκα στους καταστηματάρχες, αποχώρησα στις 20.20 μαζί με τον Ιερέα. Τώρα, που τα βρήκε όλα τα άλλα ο κ.Μπουρνούς είναι απορίας άξιον.

Ανενημέρωτος; Ίσως. Λαϊκιστής; Σίγουρα.

Τέλος, φαντάζομαι να πληροφορήθηκε πόσο γελοιοποιήθηκε στους θαμώνες του καταστήματος με την αβάσιμη αλλά εμπαθή ανακοίνωσή του εναντίον μου.

 

Χ. Αθανασίου

----

 

Υπενθυμίζουμε την χθεσινή  ανακοίνωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ  Γ. Μπουρνού: 

Την ώρα που οι πολίτες έχουν περιορισμένες δραστηριότητες λόγω των αυστηρών κυβερνητικών μέτρων και η εστίαση άνοιξε χωρίς μουσική και με ώρα λήξης τις 11.00 μμ, ο κυβερνητικός Βουλευτής και οι φίλοι του φαίνεται ότι θεωρούν εαυτούς (και εν τέλει είναι, για κάποιους) υπεράνω του νόμου.

Τις τελευταίες μέρες στη Λέσβο συζητιέται η σκανδαλώδης παραβίαση όλων των περιοριστικών μέτρων από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καλλονή, που έκανε πάρτυ εγκαινίων με θαμώνες χωρίς μάσκες, οι περισσότεροι εκ των οποίων σε κλειστό χώρο και με τέρμα τη μουσική, παρόντος του κ. Αθανασίου. Κι όλα αυτά σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

Το θέμα έφτασε και σε αθηναϊκά ΜΜΕ, με τον Βουλευτή της ΝΔ να αρκείται στη διευκρίνιση ότι ο ίδιος αποχώρησε πριν τις 11.00 μμ που είναι το νόμιμο όριο λειτουργίας. Για τα υπόλοιπα που εκτυλίσσονταν μπροστά του, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα, φαίνεται.

Προφανώς οι υπόλοιποι επαγγελματίες της εστίασης και οι θαμώνες των καταστημάτων τους είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και κορόιδα που εφαρμόζουν το νόμο (ακόμη κι όταν αυτός είναι παρανοϊκός, όπως το μέτρο της απαγόρευσης μουσικής), σε αντίθεση με τους "νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας" και τους φίλους τους, που μπορούν να αλωνίζουν ανενόχλητοι.

Τι έχει να πει για όλα αυτά ο κ.Μητσοτάκης, που συνεχώς υπερτονίζει τα περί ατομικής ευθύνης;
Αυτό είναι το...καλό παράδειγμα που δίνει στους πολίτες της Λέσβου ο Βουλευτής του και Αντιπρόεδρος της Βουλής;

Μοιράσου το άρθρο!