Πολιτική

30/12/2014 - 06:26

Χ. Αθανασίου: κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια

Σήμερα το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν εξέλεξε Πρόεδρο Δημοκρατίας. Η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός , ο Αντώνης Σαμαράς , έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και πολιτικά υπεύθυνο να μην συμβεί αυτό.
Δυστυχώς , αυτή την υπεύθυνη στάση δεν την έδειξαν άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί. Αυτό οφείλεται , είτε στην μικροκομματική αλαζονεία , είτε στην μικροπολιτική εμπάθεια , είτε στην αδυναμία τους να αντιληφθούν και να υποστηρίξουν τις πραγματικές ανάγκες της Χώρας.
Έτσι, με την αγαστή συνεργασία τους αποφάσισαν να προσφέρουν την ευκαιρία σε κάθε οικονομικό και πολιτικό κερδοσκόπο να παίξει με την τύχη της Ελλάδος.
Αν σήμερα είχε εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Ελλάδα θα μπορούσε να ολοκληρώσει το πέρασμα της από την ύφεση στην ανάπτυξη,
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια αυτή τώρα, όπως δεν έκανε όποτε η ανάγκη της χώρας το απαίτησε και ο ελληνικός λαός το ζήτησε.
Η Νέα Δημοκρατία θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού ,κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια και ζητώντας να συνειδητοποιήσουν ότι οι θυσίες που έγιναν ,έπιασαν τόπο και είναι άδικο για κάθε Έλληνα , που στήριξε και μάτωσε στην προσπάθεια αυτή, να μην δει την ολοκλήρωση της. Η Νέα Δημοκρατία με την υπεύθυνη στάση της έδειξε στον Ελληνικό Λαό ότι υπάρχει λύση, που μπορεί να δώσει αποτέλεσμα.
Δεν χάιδεψε αυτιά και δεν έταξε ανέφικτους και απατηλούς στόχους. Η Νέα Δημοκρατία  δεν θα επενδύσει στην καταστροφή. Αυτό ας το κάνουν αυτοί που διαμόρφωσαν το σημερινό αποτέλεσμα.
Είμαι βέβαιος ότι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας για το μέλλον
Καλώ τους πολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου  Ευστρατίου  αρωγούς στην προσπάθεια αυτή.
 
 
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Μοιράσου το άρθρο!