Πολιτική

28/01/2021 - 17:10

Χ. Αθανασίου προς Σ. Νικολάου: με μόνιμο προσωπικό θα λειτουργήσει το γραφείο ΕΛΓΑ

«Απάντηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Ν.Λέσβου κ.Χαράλαμπου Αθανασίου στον κ.Στρατή Νικολάου Υπεύθ. Αγροτικού Γραφείου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λέσβου, σχετικά με τοποθέτησή του για την ίδρυση του «Γραφείου ΕΛΓΑ» στη Λέσβο»

 

 

Κύριε Νικολάου,

Διάβασα με προσοχή την απάντησή σας και ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα. Ήταν μία τοποθέτηση θετική με εύλογους προβληματισμούς και σε αυτό το επίπεδο ευελπιστώ ότι θα είναι από εδώ και στο εξής η επικοινωνία μας, προς όφελος του αγροτικού πληθυσμού των νησιών μας.

Διευκρινίζω λοιπόν:

Η λειτουργία «Γραφείου ΕΛΓΑ» στο νησί μας, υπήρξε ένα μακροχρόνιο αίτημα των αγροτών μας, το οποίο θα προβαίνει σε όλες τις κατά νόμο ενδεδειγμένες ενέργειες προς διασφάλιση των συμφερόντων τους. Το αίτημα αυτό υλοποίησα.

Σήμερα κάνουμε μία αρχή και η (προσωρινή) στελέχωσή του θα γίνει από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Στόχος είναι να ξεκινήσουμε και, βέβαια, πρέπει η στελέχωσή του να γίνει με μόνιμους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ μόλις ψηφιστεί το νέο οργανόγραμμά του. Κάνουμε μια αρχή και μέριμνα μου είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος. Κάθε πρότασή σας είναι καλοδεχούμενη. 

Χαράλαμπος Αθανασίου 

Μοιράσου το άρθρο!