Πολιτική

10/10/2019 - 17:05

H παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Συνεχίζονται οι επισκέψεις ενημέρωσης της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτης Χριστόφας, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παντελή Βερρή και τους υποψήφιους συμβούλους και μέλη των ομάδων εργασίας της παράταξης Νίκο Σπανό και Νίκο Μουτάφη, επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας στη Μυτιλήνη.

Στη συνάντηση με τη Διευθύντρια και προσωπικό της υπηρεσίας, έγινε συζήτηση για την ωριμότητα μελετών και τις απαιτούμενες διαδικασίες για μια σειρά έργων οδοποιίας (μεταξύ άλλων για τον οδικό άξονα Καλλονής - Πέτρας, για τη βελτίωση της επαρχιακής οδού Αμπελικού-Σταυρού, για την επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Λουτρών - Κουντουρουδιάς, για την παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου, τον δρόμο Πλωμαρίου - Μελίντας, τον δρόμο Αγιάσος - Μεγαλοχώρι και για την νότια παράκαμψη Μυτιλήνης), για την διαχείριση του υδάτινου δυναμικού (πχ ολοκλήρωση έργου και αποκατάσταση βλαβών στη λιμνοδεξαμενή Σεδούντα) και για τα έργα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, που αφορούν τα ιαματικά λουτρά της Θερμής, ως προς τις κτιριακές υποδομές.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη συζητηθεί το σημαντικό θέμα της έλλειψης προσωπικού, τη στιγμή που το έργο που έχει υπό την αρμοδιότητά της η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πραγματικά μεγάλο. Γι’ αυτόν τον λόγο, πέρα από τις επισκέψεις και στις υπόλοιπες υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα και δεύτερη επίσκεψη στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, για να καλυφθούν επιπλέον θέματα.

 

Μοιράσου το άρθρο!