Πολιτική

26/07/2011 - 22:56

H υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και ...η δικαίωση του Παύλου Βογιατζή

Μερικές φορές χρειάζεται ψυχολόγος για να κατανοήσεις τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!  Η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου τα βάζει με τον Παύλο Βογιατζή!!!!

Αφορμή οι προσλήψεις-ρουσφέτια στην δακοκτονία από τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Φλώρο. Ο  ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αντί να καταδικάσει τα ρουσφέτια που έγιναν φέτος .... τα βάζει με τον Παύλο Βογιατζή διότι ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε ρουσφέτια και από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς ώστε να βουλώσει μερικά στόματα και φωνές διαμαρτυρίας!!! Ζητάει μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου να δώσει ονόματα και διευθύνσεις  ο Παύλος Βογιατζής!!!

Γιατί αγαπητοί  σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου δεν ζητάτε τα ονόματα από τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Φλώρο; Για ζητήστε τα , να γελάσουμε λιγάκι.... 

Διαβάστε την ανακοίνωση-υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:

Σχολιάζοντας τα όσα είπε στη τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου, ο πρώην Νομάρχης Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής για ρουσφετολογικές προσλήψεις στη δακοκτονία, με ευνοούμενους φίλους του χώρου μας, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου τονίζει :

«Φαίνεται πως ο κ. Βογιατζής θεωρεί ως δεδομένο ότι οι προσλήψεις στη δακοκτονία  θα πρέπει να γίνονται με βασικό κριτήριο τις ρουσφετολογικές ανάγκες των εκάστοτε πολιτικών προϊσταμένων (νομάρχες, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες κλπ) και σ’ αυτή τη λογική θέλει να εμπλέξει και το χώρο μας. Του επιστρέφουμε τη κατηγορία και τον καλούμε να μας πει “ονόματα και διευθύνσεις” στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται σε ρουσφετολογικές προσλήψεις στη δακοκτονία ή σε άλλες θέσεις, στη Λέσβο. Αν δε το κάνει τότε είναι κοινός συκοφάντης»

Μοιράσου το άρθρο!