Πολιτική

07/11/2014 - 19:58

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Νικόλαος Γ . Παπαδημητρίου»

style="text-align: justify;">Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για τη τιμή που μου κάνετε να με προσκαλέσετε  στην εκδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ίδρυμα «Νικόλαος Γ . Παπαδημητρίου» βραβεύει τους αριστούχους πτυχιούχους  και τις καλύτερες εργασίες στα πολιτιστικά προγράμματα  2012-2013.
Το ίδρυμα «Νικόλαος Γ . Παπαδημητρίου» από το 1991 με τις οργανωμένες δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες του αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες εθελοντικής πρωτοβουλίας και ευαισθητοποίησης στα  κοινωνικά δρώμενα της Λέσβου.
Θα ήθελα και πάλι σας συγχαρώ για τις δράσεις σας, με τις οποίες καταδεικνύεται η  «ανθρώπινη» σας πλευρά τη δύσκολη αυτή εποχή για τη πατρίδα μας.
Όσον αφορά τους αριστούχους πτυχιούχους θα ήθελα να τους ευχηθώ να τιμούν πάντα την επιστήμη τους με εργατικότητα και ειλικρίνεια, να αγωνίζονται για το καλό της Ελλάδος μέσα από τις γνώσεις τους και να είναι και οι ίδιοι εθελοντές της ανάδειξης της ιστορίας και του πολιτισμού της Λέσβου. Προ πάντων όμως να μην ξεχνούν τους δασκάλους τους, στους οποίους οφείλουν την επιστημονική τους κατάρτιση και την κοινωνική τους καταξίωση.
Επίσης, με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση θα ήθελα, παρεμπιπτόντως, να ευχαριστήσω από καρδιάς το Σύλλογο Υποτρόφων του Ιδρύματος για την σημαντική πρωτοβουλία της πολιτισμικής διάσωσης του Αρχαίου Θεάτρου Μυτιλήνης που αναντίρρητα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Λέσβου και της Ελλάδας ευρύτερα.
Λόγω προγραμματισμένης μετάβασής μου στη Μυτιλήνη δεν θα μπορέσω να παραστώ στην εκδήλωση , σας, όμως, στέλνω τον χαιρετισμό μου, με τη δέσμευση να είμαι παρών σε  ό, τι χρειαστείτε.
 
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης , Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
 

Μοιράσου το άρθρο!