Πολιτική

12/07/2012 - 21:27

Χάος στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Λέσβου καταγγέλλει ο Π. Πατερέλλης !!!

yle="text-align:justify;">Με επιστολή του ο επικεφαλής της παράταξης   "ΛΕΣΒΟΣ , δημιουργική πορεία"   κος  Παντελής Πατερέλλης ζητάει να ενημερωθεί για το κατακερματισμό τις οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου στα " τέσσερα σημεία του ορίζοντα" με αποτέλεσμα να υπάρχει χάος στη συγκεκριμένη υπηρεσία.  Ο κος Πατερέλλης παρουσιάζει  έγγραφο της  Οικονομικής Υπηρεσίας όπου περιγράφονται τα προβλήματα που υπάρχουν... Το έγγραφο  με ημερομηνία  18/06/2012 ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση... πέρασε ένας μήνας!!!

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πατερέλλη:

«Θέμα: Κατακερματισμός λογιστηρίου του Δήμου»

Κύριε Δήμαρχε,

Με το υπ’ αριθμ. 59847/18-6-12 έγγραφο της , η οικονομική υπηρεσία σας επισημαίνει ότι αδυνατεί να παρακολουθήσει τον έλεγχο και την πορεία λειτουργίας των δαπανών εκτός λογιστηρίου που εσείς ως διοίκηση έχετε σκορπήσει στα ‘τέσσερα σημεία του ορίζοντα ανά τη Λέσβο’ όπως επικαλείται, και δεν αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη στο απίστευτο χάος που εξελίσσετε μετά την απόφαση σας για κατακερματισμό του λογιστηρίου.
Επειδή πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με τον συντονισμό, τον έλεγχο, την οργάνωση και τον προγραμματισμό των πληρωμών και επειδή υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση όλων αυτών, αν και υπάρχουν τα χρήματα στους λογαριασμούς και τα ταμεία του Δήμου, ρωτάμε και ζητάμε απάντηση στην επίσημη αυτή καταγγελία της οικονομικής υπηρεσίας και να μας πείτε ποιος φέρει την ευθύνη για τυχών απώλεια νόμιμων δικαιολογητικών που μπορεί να προκύψουν από την απόφαση σας αυτή.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

ΛΕΣΒΟΣ δημιουργική πορεία

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Μοιράσου το άρθρο!