Πολιτική

02/06/2023 - 15:31

Χαράλαμπος Αθανασίου: Πάμε μαζί για τη νέα νίκη!

Πάμε μαζί για τη νέα νίκη!

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι καλό μήνα.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τη στήριξή σας στον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, στη μεγάλη μας Παράταξη και σε εμένα προσωπικά, για την επανεκλογή μου ως βουλευτή στον νομό Λέσβου. 

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου η παράταξή μας πέτυχε μία τεράστια νίκη. Όμως, οι αλλαγές του εκλογικού νόμου κατά την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το σύστημα της απλής αναλογικής δεν επέτρεψαν να σχηματιστεί μία ισχυρή κυβέρνηση. Έτσι, η Βουλή διαλύθηκε μία ημέρα μετά και οδηγούμαστε ξανά στις κάλπες την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται είναι πιο σημαντική και αποφασιστική από τις προηγούμενες. Απ’ αυτή θα προκύψει η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός που θα οδηγήσουν τη χώρα και όλους εμάς σε ρυθμούς ανάπτυξης και προόδου για την επόμενη τετραετία. Έτσι, οι υπάρχουσες συνθήκες κρίνουν επιβεβλημένη την συμμετοχή όλων μας ώστε να εκλεχθεί μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Την Κυριακή 25 Ιουνίου οι κάλπες θα είναι άδειες. Γι’ αυτό τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η μαζική συμμετοχή και η ψήφος όλων μας είναι η μόνη εγγύηση, το μόνο κλειδί που ξεκλειδώνει τη νίκη. Ας τις γεμίσουμε λοιπόν με ψηφοδέλτια της μόνης παράταξης που εγγυάται σταθερή, ομαλή και αποτελεσματική διακυβέρνηση. 

Προσοχή, όμως, στα ψηφοδέλτια διότι σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε κόμμα. Δεν χρειάζεται να επιλέξουμε βουλευτές. Γι’ αυτό, τα προηγούμενα ψηφοδέλτια ΔΕΝ ισχύουν. Θα τυπωθούν και θα διανεμηθούν νέα. Σ΄ αυτά, αντί για αλφαβητική σειρά, οι υποψήφιοι θα παρουσιάζονται σύμφωνα με τους σταυρούς που πήραν στις εκλογές της 21ης Μάϊου. Μην χρησιμοποιήσετε προηγούμενα ψηφοδέλτια που πιθανόν έχετε ακόμα στην κατοχή σας, γιατί η ψήφος σας θα είναι άκυρη με προφανείς αρνητικές συνέπειες για την παράταξή μας. Και αυτό δεν πρέπει να γίνει. Ψηφίζουμε λοιπόν με τα νέα ψηφοδέλτια χωρίς να βάζουμε σταυρό.

Μαζί για τη νίκη Φίλες και φίλοι. Την Κυριακή 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για Κυβέρνηση. Όλοι μαζί δίνουμε μία νέα μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία αυτοδύναμη Ελλάδα που προχωράει σταθερά και τολμηρά μπροστά. Μόνο Μπροστά! Τέρμα για τη χώρα μας ο λαϊκισμός και η οπισθοδρόμηση.

Πάμε τώρα δυνατά, όλοι μαζί, για την αυτοδυναμία της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Πάμε μαζί για τη νέα νίκη!

ω

Χαράλαμπος Αθανασίου

Υπ. Βουλευτής Νομού Λέσβου

Αντιπρόεδρος της Βουλής

Μοιράσου το άρθρο!