Πολιτική

16/04/2019 - 07:53

Χ.Καλογήρου - Π.Χριστόφας στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Θα παίξουμε στοίχημα; Πολιτικό στοίχημα! Μπήκε στη ζωή μας από τις προηγούμενες εκλογές και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Το πολιτικό στοίχημα, από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές έχει εδραιωθεί και στην Ελλάδα. Μετά τα αθλητικά γεγονότα οι προβλέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις προσελκύουν χιλιάδες παίκτες. Ακόμη και μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων του εξωτερικού - εκτός από τις ελληνικές - διοργανώνουν στοιχήματα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. 

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές το πολιτικό στοίχημα παίζεται για τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες. Δύο εταιρείες στοιχημάτων δίνουν τις δικές αποδόσεις για τις εκλογές στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Υπενθυμίζουμε όσο χαμηλότερη είναι η απόδοση τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να είναι κάποιος υποψήφιος νικητής. Οι αποδόσεις είναι της Δευτέρας 15/04/2019 και αναφέρονται στον νικητή του πρώτου γύρου:

Πινακας Αποδοσεων

Αξίζει να τονιστεί ότι το πολιτικό στοίχημα είναι περισσότερο αξιόπιστο σε σχέση με όλα αυτά τα «παπαγαλάκια» που διοχετεύουν στα social media δήθεν «κρυφές» δημοσκοπήσεις. Και το πολιτικό στοίχημα είναι αξιόπιστο γιατί έχει να κάνει με χρήμα!Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις το ζευγάρι που θα περάσει στο Β γύρο είναι οι Καλογήρου – Χριστόφας.

 Όπως είναι αυτονόητο οι εταιρείες στοιχημάτων πριν βγάλουν τις αποδόσεις φροντίζουν να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία ( από αληθινές δημοσκοπήσεις μέχρι πολιτικούς αναλυτές)

Μοιράσου το άρθρο!