Πολιτική

19/08/2023 - 08:28

«Χοντραίνει το παιχνίδι» στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Οι καυστικές αναρτήσεις των υποψηφίων Δημάρχων...

Ενώ μέχρι στιγμής  τα πολιτικά πράγματα σε Δήμο Μυτιλήνης και Περιφέρεια είναι ήρεμα... στο Δήμο Δυτικής Λέσβου υπάρχει έντονο παρασκήνιο που περιλαμβάνει πολλά επεισόδια!  Τον τόνο έδωσε αρχικά ο νυν Δήμαρχους και εκ νέου υποψήφιος Ταξιάρχης  Βέρρος σε μια ανάρτηση "επίδειξη- δύναμης" αναφέροντας τον αριθμό των υποψηφίων που έχει ο συνδυασμός του και... καταγγέλλοντας  άνωθεν παρεμβάσεις (βλέπε Βουλευτικές παρεμβάσεις)

Λίγο αργότερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Αλατζάς απαντά έμμεσα και στον Δήμαρχο και στη φημολογία ότι δεν θα καταθέσει ψηφοδέλτιο... Στην ανάρτησή του μιλά για "εκβιαστικές μεθόδους" και ρωτάει "αν το βαρέλι έχει πάτο"

 

Η ανάρτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου:

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι 233 μέχρι τώρα με 100 κυρίες. Θα ανακοινωθούν συνολικά την Δευτέρα. Μέχρι την ημέρα της υποβολής του ψηφοδελτίου η εκτίμηση είναι ότι θα είμαστε περί τους 250.Παρακαλούνται οι κ.κ βουλευτές -δύο είναι παρεμπιπτόντως - να τηλεφωνούν πρωινές ώρες τους υποψήφιους μας, προκειμένου να τους πείσουν να αποχωρήσουν. Τα μεσάνυχτα δεν είναι καλή ώρα, πάει όλων ο νους στο κακό....

Και η απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Αποστόλου Αλατζά:

Η σημερινή δημοτική αρχή έχει βγάλει σε πλειστηριασμό τις συνειδήσεις των δημοτών. Για όσους δεν μπορεί να εξαγοράσει υπάρχει και εκβιαστική μέθοδος . Το πώς διαμορφώνει ψηφοδέλτιο είναι γνωστό, άλλωστε καμαρώνουν και μιλάνε οι ίδιοι για τα κατορθώματα τους, όπως επίσης γνωστές είναι και οι πιέσεις που ασκούν σε υποψηφίους του συνδυασμού μας, ακολουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που οδήγησαν στους σκοτεινούς άτραπους της ύφεσης. Αναρωτιέμαι λοιπον, έχει πάτο το βαρέλι?

Συνιστώ ψυχραιμία, τα ψηφοδέλτια θα κατατεθούν και οι πολίτες θα αποφασίσουν.

 

Μοιράσου το άρθρο!