Πολιτική

18/07/2023 - 19:29

Χρήστος Τσιβγούλης: Ξεχωρίζω τον Παναγιώτη Χριστόφα και την αυτοδιοικητική του κίνηση επειδή...

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μυτιλήνης με τον συνδυασμό "Μπροστά" του Παναγιώτη Χρίστοφα σε ανάρτησή του αναφέρει:

Αποφάσισα να συμμετέχω και να στηρίξω έμπρακτα το σχέδιο του Παναγιώτη Χριστόφα για μετασχηματισμό της Μυτιλήνης σε βιώσιμη και λειτουργική πόλη και των χωριών του δήμου Μυτιλήνης σε ζωντανές κοινότητες, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

 

Ξεχωρίζω τον Παναγιώτη Χριστόφα και την αυτοδιοικητική του κίνηση επειδή:

✅ Δεν έχει λάβει κομματικό χρίσμα και δεν φέρει κομματικά βαρίδια. Η ομάδα του δεν έχει κομματικό στίγμα. Αυτό του επιτρέπει να εστιάσει στην ουσία της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

✅ Έχει όραμα, σχέδιο, πρόγραμμα και όρεξη για δουλειά. Το πρόγραμμα ήταν αντικείμενο επεξεργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση στην οποία συμμετείχαν οι πολίτες. Γιατί οι ίδιοι οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα από όλους πως μπορεί να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους.

✅ Κάνει πράξη την ανανέωση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Νέοι άνθρωποι στη πλειοψηφία, με σημαντική εμπειρία όμως ο καθένας στον τομέα του, πλαισιωμένοι από έμπειρους και καταξιωμένους αυτοδιοικητικούς συναδέλφους τους, είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τον δήμο μας σε ένα μέλλον μακριά από την στασιμότητα και την παρακμή που βιώνει .

✅Η σύνθεση της αυτοδιοικητικής ομάδας «Μπροστά» δεν είναι αποτέλεσμα τοπικών κομματικών συσχετισμών αλλά αποτέλεσμα κοινωνικών ζυμώσεων. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η βάση της Λεσβιακής κοινωνίας η οποία δίψα για ανάπτυξη.

✅ Ο Παναγιώτης Χριστόφας ήταν παρών, χωρίς τυμπανοκρουσίες,σε κινητοποιήσεις που αφορούσαν το μέλλον της Λέσβου και τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της.

✅ Ο Παναγιώτης Χριστόφας έχει αποδείξει, απο την μέχρι τώρα συμμετοχή στα κοινά, ότι δεν αρέσκεται στα εύκολα λόγια αλλά προτιμάει και μπορεί τα δύσκολα έργα.

 

Όλοι μαζί λοιπόν θα δουλέψουμε ώστε να δούμε τον δήμο Μυτιλήνης να αναπτύσσεται.

« Μπροστά» για όλους τους δημότες Μυτιλήνης αλλά κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας.

Μοιράσου το άρθρο!