Πολιτική

07/06/2012 - 14:12

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεχίζει με εξορμήσεις σε Μυτιλήνη, Καλλονή, δυτική και βόρεια Λέσβο

yle="text-align:justify;">Με αισιοδοξία, αλλά και τη στήριξη από άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναμένει ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα έχει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις εκλογές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεργάζονται η Κομμουνιστική Οργάνωση Ανασύνταξη, τοπικές επιτροπές από το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής και σημαντικός αριθμός ανεξάρτητων αγωνιστών. Επίσης με ανακοίνωση του το ΕΕΚ – Τροτσκιστές δίνει κριτική ψήφο στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η επιτάχυνση τις προεκλογικής δουλειάς που γίνεται με εξορμήσεις και συσκέψεις σε όλη τη Λέσβο. Την Τρίτη έγινε εξόρμηση στο Σκαλοχώρι, την Φίλια και την Ανεμώτια. Χθες Πέμπτη επρόκειτο να γίνει εξόρμηση στο Μεσότοπο, την Άγρα και τα Παράκοιλα. Σήμερα Παρασκευή θα γίνουν εξορμήσεις στην Καλλονή, την Αγιά Παρασκευή και την Νάπη.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξορμήσεις στην πόλη της Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα την Τρίτη και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις στις περιοχέςΛαζαρέτο, Λαγκάδα, Συνοικισμός, Επάνω Σκάλα και Καμάρες. Χθες το απόγευμα επρόκειτο να γίνει εξόρμηση στην Χρυσομαλλούσα.

Κατά την διάρκεια των εξορμήσεων τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρουσιάζουν τις θέσεις τους και καλούν τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες να παρακολουθήσουν την ομιλία του Γιάννη Ελαφρού στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 8.00 το βράδυ στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης.


Μοιράσου το άρθρο!