Πολιτική

27/07/2023 - 20:02

Η Βάσω Χοχλάκα υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Η δήλωση υποψηφιότητας της Βάσως Χοχλάκα με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Φίλες και φίλοι,

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανέλαβα την πολύ σημαντική για μένα δέσμευση προς τα νησιά μας, αποδεχόμενη  την τιμητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να το εκπροσωπήσω  ως υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. 

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που έδωσε ενωμένο τη μάχη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κι ήρθε δεύτερο σε ψήφους κόμμα στα νησιά μας εκλέγοντας δύο βουλευτές από τις έξι συνολικά έδρες.  

Στόχος μας είναι και αυτοδιοικητικά να δώσουμε ενωμένα τη μάχη, συστρατευόμενοι και με άλλους ενεργούς πολίτες, στον κοινό σκοπό  να βελτιώσουμε το παρόν αλλά και να διεκδικήσουμε δυναμικά  ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο για τα ακριτικά νησιά μας. 

Για την Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο, την Λέσβο, την Χίο, τα Ψαρά, τις Οινούσσες, την Σάμο, την Ικαρία, τους Φούρνους και την Θύμαινα, που η μοίρα το έφερε να αποτελούν και τα ακροτελεύτια σύνορα της Ευρώπης. 

Ζούμε πιστεύω σε ένα ευλογημένο από τον Δημιουργό τόπο , με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, σε έναν πραγματικό  θησαυρό της φύσης, αλλά συγχρόνως και σ' έναν τόπο  με μοναδική πολιτιστική κληρονομιά, από τα βάθη των αιώνων. Μια κληρονομιά άξιοι συνεχιστές της οποίας είσθε εσείς, οι με  εξαιρετική ενέργεια και δυναμισμό ακρίτες μας.

Πρωταρχική είναι η  ευθύνη όλων μας να διατηρήσουμε και να προαγάγουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά καθώς και να προστατεύσουμε τον μοναδικό φυσικό μας πλούτο επιτυγχάνοντας με κάθε θεμιτό τρόπο μια βιώσιμη και ανταγωνιστική ανάπτυξη που θα βελτιώσει το βιοτικό μας επίπεδο. 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο συνεργατική και δυναμική Περιφέρεια, μια ισχυρή οικονομικά κι ανεπτυγμένη περιοχή, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε νησιώτη και κάθε νησιώτισσας. 

Είναι η στιγμή να αλλάξουμε σελίδα. Με τη στήριξη, αλλά και την εμπιστοσύνη σας, να διαμορφώσουμε όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας. 

Σας καλώ να μοιραστούμε αυτήν την ιδιαίτερη πρόκληση, δημιουργώντας μια Περιφέρεια που θα ευημερεί και θα εξελίσσεται σε κάθε τομέα. 

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. 

Γιατί το Βόρειο Αιγαίο το δικαιούται και το αξίζει!

Εμπρός όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα με νέους αγώνες για τα νησιά μας! 

 

Βάσω Χοχλάκα

Υποψήφια Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο!