Πολιτική

09/10/2012 - 08:50

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης συμμετέχει στην αναστολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τις Πρυτανικές Αρχές

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης συμμετέχει στην αναστολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τις Πρυτανικές Αρχές

Η

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης σήμερα 9.10.12 συμμετέχει στην αναστολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τις Πρυτανικές Αρχές.

Αν και διαφωνούμε σε δράσεις κλεισίματος Ιδρυμάτων, καταλήψεων και πορειών ,σήμερα συμμετέχουμε καθώς είναι καθολική απόφαση του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Το Πανεπιστήμιο δέχεται σοβαρό πλήγμα σε όλες τις λειτουργίες του, οι φοιτητές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους στην στέγαση, τη σίτιση και τις μεταφορές.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από την αρχή αυτού καλοκαιριού ήταν παρών και με συνεχή δελτία τύπου στον τύπο φρόντισε να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Ήρθε η στιγμή οι τοπικοί φορείς, το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνδυασμό με τους απλούς κατοίκους της Λέσβου να βοηθήσουν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Τρεις είναι οι κομβικές  προτάσεις μας από την πρόταση παιδείας που κατατέθηκε τον Μάιο του 2012.
Αυτές είναι η σύγκλιση ενός γνωμοδοτικού Συμβουλίου Διοίκησης από επιφανείς Λέσβιους και μη , με την συμπαράσταση από προηγούμενους πρυτάνεις με τον προγραμματισμό από την νυν πρυτανική αρχή για την ανάδειξη των προβλημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Συγχρόνως, η Ευρωπαϊκή πρόταση παιδείας και η περιβαλλοντική πρόταση παιδείας τώρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου μας και την θωράκισή του.
 
 
Έχουμε το όραμα, έχουμε τις προτάσεις…
Καλούμε τις Πρυτανικές Αρχές σε εγρήγορση για την προστασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου..
Καλούμε την τοπική κοινωνία να σταθεί δίπλα μας..
Ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε οι πρωτοπόροι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου…
Θα συνεχίσουμε για την προστασία του Πανεπιστημίου και την ανάδειξη του στην δυσκολότερη εποχή για την Ελλάδα μετά της μεταπολίτευση.

Μοιράσου το άρθρο!