Πολιτική

23/09/2023 - 16:10

Η δέσμευση του Π. Κουφέλου - Επίσκεψη στο Πλωμάρι - Συναντήσεις στη Μυτιλήνης

Το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα δράση νέος δήμος» Πανάγος Κουφέλος πραγματοποίησε αλλεπάλληλες συναντήσεις  με συνδημότες και με τον Πρόεδρο και τα μέλη  του Εμπορικού Συλλόγου  Μυτιλήνης, με το Διευθυντή της  Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Β. Αιγαίου καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος και τις δυνατότητες εξεύρεσης λύσεων με συνέργειες προς όφελος των δημοτών με γνώμονα πάντα  την ανάπτυξη.

 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στα «Αλεξίδεια» στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στο λιμανάκι στα Πάμφιλα.

δ

Με εμφανή επιτυχία στέφθηκε επίσης  η χθεσινή περιοδεία  του επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» Πανάγου Κουφέλου  και  των  υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων στα χωριά Τρύγονα, Πλαγιά και Πλωμάρι.

Οι κάτοικοι και οι φορείς των χωριών είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και να ενημερωθούν σχετικά με τις προτάσεις που έχει ο επικεφαλής για την αντιμετώπισή τους. Αναλυτική ήταν η παρουσίαση του προγράμματος από τον επικεφαλής στους φορείς του Πλωμαρίου που κατέθεσαν τους προβληματισμούς, τις θέσεις και φυσικά τα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Η δέσμευσή του ήταν ότι θα εργαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των χωριών και  θα βοηθήσει για την ανάπτυξη της περιοχής με κάθε δυνατό μέσο. 

Μοιράσου το άρθρο!