Πολιτική

30/12/2022 - 16:37

Η επικίνδυνη καμινάδα στην Αγιάσο και... η αδιαφορία! Παρέμβαση από τον Π. Βάλεση

Παρέμβαση από τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτη Βάλεση για ένα άκρως σοβαρό θέμα . Ασφαλώς και χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Το ζητούμενο είναι να γίνουν εργασίες που να καθιστούν την καμινάδα ακίνδυνη και ασφαλώς να διατηρηθεί ένα μνημείο αρχιτεκτονικής. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ. Βάλεσης:

 Αυτο ειναι το παλαιο Δημοτικο ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ στην Αγιασο που... "ρημαζει"... αφημενο στη μοιρα του αφου βεβαια λεηλατηθηκε απο καθε τι ενδιαφερον που ειχε.

- Στο χθεσινο Δημοτικο Συμβουλιο τεθηκε το θεμα της πτωσης δομικων υλικων - τουβλων απο την ΚΑΜΙΝΑΔΑ του εν λογω ελαιοτριβείου που ηδη εκαναν ζημιες σε παρακειμενο σπιτι που κατοικείται, σπάζοντας τον ηλιακο του και οχι μονο!

- Μεχρι τωρα το μονο που εγινε ειναι να μπει μια... ΚΟΡΔΕΛΑ... πανω στη γωνια για να αποκλειστει η... ΓΩΝΙΑ 

-Να σημειωθεί ότι στο ιδιο κτιριο εχει... ΠΕΣΕΙ Η ΣΚΕΠΗ.... με αποτέλεσμα εκτος των αλλων να καταστραφουν και τα καθισματα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ, που ειχαν αποθηκευτει εκει!

- Ειρησθω εν παροδω σε λιγες μερες θα μπουμε στον... 7ο ΧΡΟΝΟ... που ειναι καταστραμενη η σκεπη του Αναγνωστηριου και ΑΚΟΜΑ το μονο που δινουν ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ 

 ΕΙΠΕ λοιπον η Δημοτικη αρχη ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ - ΚΥΤΕΛΗ - ΠΡΟΘΥΜΩΝ οτι συντομα θα το φτιαξει!! Ακριβεστερα θα την "ΚΟΝΤΥΝΟΥΝ" οπως ειπαν....

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ

- ΠΟΤΕ....?????

- Σε ενα τετοιο κτιριο μηπως θα επρεπε να γινει.. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.. και οχι γύφτο δουλειές...

ΥΓ....ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ μην βρεξει..

Μοιράσου το άρθρο!