Πολιτική

24/01/2015 - 08:18

Η φιλία Παύλου Βογιατζή - Κώστα Καραμανλή ενοχλεί....

Π

αρασκευή 23 Ιανουαρίου, τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου και..."χτυπήματα".  

Παραπολιτικό σχόλιο σε τοπική εφημερίδα (Τα ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ)  εμφάνιζε τον Κώστα Καραμανλή ενοχλημένο διότι μερικοί υποψήφιοι προσπαθούν να εμπλέξουν το πρόσωπό του στην προεκλογική εκστρατεία. To σχόλιο της εφημερίδας: 

Το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας φωτογράφιζε τον Παύλο Βογιατζή.

Ποια είναι η αλήθεια; Όλα ξεκινούν με το δημοσίευμα της  ιστοσελίδας neodimokratis.gr που έχει καλή πληροφόρηση για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

Αυτό είναι το  δημοσίευμα που αναρτήθηκε πριν από 10 μέρες περίπου :

 

σχετικό link:  http://neodimokratis.gr/oi-eklektoi-tou-kosta-karamanli-stin-epomeni-vouli/

 

Το παραπάνω  δημοσίευμα ανακαλύφθηκε την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας και ... ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε για να κατηγορηθεί ο Παύλος Βογιατζής ότι χρησιμοποιεί τον Κώστα Καραμανλή για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Η αλήθεια είναι εξαιρετικά απλή: ο Παύλος Βογιατζής συνδέεται με στενή φιλία με τον Κώστα Καραμανλή έχοντας τακτική επικοινωνία από τότε που παρατήθηκε από το αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.  Και ασφαλώς δεν έχει ευθύνη για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας neodimokratis.gr

Ανεξάρτητα αν ο Κώστας Καραμανλής υποστηρίζει κάποιους υποψηφίους δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε  τη φίλια για χάρη της προεκλογικής περιόδου.

Δηλαδή τι  έπρεπε να κάνει ο Παύλος Βογιατζής; Να αποκηρύξει το Κώστα Καραμανλή; 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!