Πολιτική

16/05/2020 - 08:11

Η μεγάλη επιστροφή του Ταξιάρχη Βέρρου...

Στην Αθήνα βρέθηκε για δύο ημέρες ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου όπου είχε συναντήσεις για θέματα του Δήμου. Ο Ταξιάρχης Βέρρος συναντήθηκε και με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Ωστόσο η είδηση είναι η επιστροφή του Ταξιάρχη Βέρρου... Δεν αναφερόμαστε στην επιστροφή του από την Αθήνα αλλά στην αλλαγή στόχευσης που σημαίνει επιστροφή στα προβλήματα της καθημερινότητας. Η σημερινή ανάρτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου αξίζει την προσοχή μας γιατί στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους. Η Λέσβος δεν είναι μόνο το μεταναστευτικό. Έχουμε πολλά να κάνουμε στο νησί μας. Μακάρι το μήνυμα του Ταξιάρχη Βέρρου να φθάσει παντού. Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου:

 

Ένα διήμερο ταξίδι, ειδικά αν για πολλές ώρες δεν έχεις τι να κάνεις οπότε αναγκαστικά σκέπτεσαι, σε βοηθάει να να δεις τα πράγματα λίγο πιο καθαρά.

Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινή τριβή τελικά σε εγκλωβίζει και πολλές φορές σε αποπροσανατολίζει.

Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει σιγά σιγά να αλλάξουμε στόχευση.

Για το μεταναστευτικό πιστεύω ότι, όσον με αφορά , έπραξα αυτά που έπρεπε, την ώρα που έπρεπε. Από εδώ και μπρος προφανώς και θα το παρακολουθούμε και θα παρέμβουμε, οπότε χρειαστεί, αλλά θα αφήσουμε στους σχολιαστές, στους καταγραφείς των προβλημάτων και τους κάθε λογής τιμητές, την πρωτοβουλία.Να δούμε και την αποτελεσματικότητα τους πέραν των θεωριών .

Αρκετά κρύφτηκαν πίσω από τις ενέργειες του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Επιπλέον κούρασαν και οι καθημερινές ενορχηστρωμένες και κατευθυνόμενες επιθέσεις, η διπλοπροσωπία, η διπλή και τριπλή γλώσσα.Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν.

Εμείς θα παραμείνουμε στα μετόπισθεν πλέον, αμυνόμενοι όμως πάντα, "του πατρίου εδάφους".

Θεωρώ επίσης ότι το μεταναστευτικό είναι μια καλή δικαιολογία ώστε να κρύβεσαι πίσω από αυτό και να μην κάνεις τίποτα, από αυτά που πρέπει να κάνεις, για να τιμήσεις - έστω και ελάχιστα - την ψήφο των πολιτών που σε εξέλεξαν για μια τετραετία.

Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι και έναν δυσκολότερο χειμώνα. Εκεί λοιπόν στρέφεται η προσπάθεια μας, να στηρίξουμε όσο μπορούμε την οικονομία του τόπου και των δημοτών μας.

Να φροντίσουμε τις παραλίες μας, την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων, τους αγροτικούς μας δρόμους,τις υποδομές μας, να προχωρήσουμε άμεσα τα έργα μας, να τρέξουμε να ενταχθούμε σε προγράμματα και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς τον δημότη. Αυτά είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Υ. Γ Καλή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού, εξαιρετικές οι κινήσεις αντιπερισπασμού-αν και μάταιες γιατί η ώρα της αλήθειας έφτασε - σεβαστή και η επιθυμία σας να ζούμε μέσα στην μιζέρια και την γκρίνια για να πετύχετε τις πολιτικές και άλλες στοχεύσεις σας , αλλά δεν θα πάρουμε. Πλέον.

 

Ταξιάρχης Βέρρος

Μοιράσου το άρθρο!