Πολιτική

19/08/2023 - 10:16

Ηλίας Κουνιαρέλλης: γιατί είμαι με τον Πάναγο Κουφέλο

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Ηλία Ε. Κουνιαρέλλη

Συνδημότισσες και συνδημότες,

με σεβασμό αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ.Πανάγου Κούφελου για σύμπραξη και στήριξη της υποψηφιότητάς του ως επικειμένου δημάρχου Μυτιλήνης.Το πρόγραμμά του, οι κατευθύνσεις του, η δυναμική του και το ακέραιο του χαρακτήρα του με βρίσκουν σύμφωνο και συμπαραστάτη στην "μάχη" των εκλογών του Οκτώβρη.

Οι πιο πολλοί θα γνωρίζετε ήδη την ειλικρινή αγάπη μου για τα κοινά και το πάθος μου για αγώνα προς την ευημερία του πολύπαθου νησιού μας!Συνοπτικά, διετέλεσα πρόεδρος στο χωριό μου,Ταξιάρχες-Καγιάνι για οχτώ χρόνια, Αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης, φωτισμού, πολιτικής προστασίας για τέσσερα χρόνια,όπως και αντιπρόεδρος Δεδαπαλ και Αντιδήμαρχος καθημερινότητας και αυτοπροστασίας. Ολα αυτά τα χρόνια έχω καταθέσει ιδέες και σχέδια ανολοκλήρωτα, όπως είναι η μελέτη δημιουργίας υπογείων κάδων,αρχής γενομένης από την Μυτιλήνη μας! Και συνεχίζω να προσφέρω! Εδώ και δυόμισι χρόνια είμαι σύμβουλος αμισθί του περιφερειάρχη και έχω συμβάλει στους κόμβους και τους φωτισμούς καθημερινά σε ολόκληρο το νησί.

Ζητώ κι εγώ την στήριξή σας στις δημοτικές εκλογές!Έχω αφιερώσει τον εαυτό μου δεκαετίες στις υπηρεσίες του κοινού συμφέροντος και σε αγώνες σε συλλόγους στο αεροδρόμιο που υπηρετώ και στο χωριό μου Ταξιάρχες και στον δήμο!

Με το χέρι στην καρδιά σας ευχαριστώ!

Ηλίας Ε. Κουνιαρέλλης

Μοιράσου το άρθρο!