Πολιτική

18/06/2022 - 12:41

Κ. Καραμανλής: Ποια νέα έργα θα ανακοινώσει την Παρασκευή στη Λέσβο

Σημαντικές εξαγγελίες για την ανάπτυξη της Λέσβου αναμένεται να κάνει την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής

Ο κ. Καραμανλής θα αφιχθεί στο νησί το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και αναμένεται να ανακοινώσει την υλοποίηση μιας σειράς έργων που αφορούν το φράγμα Τσικνιά, την παράκαμψη Καλλονής, Αγίας Παρασκευής προς Πέτρα καθώς και τη νότια παράκαμψη της πόλης της Μυτιλήνης, σύμφωνα με το ertnews.gr.  (ρεπορτάζ Δήμητρα Λαχουρή)

Μετά τη σύσκεψη συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και εκπροσώπους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα επισκεφθεί το έργο οδοποιίας Καλλονής – Σιγρίου, όπου θα κάνει δύο στάσεις.

 

Στην πρώτη θα ενημερωθεί για την πορεία του έργου από το ανάδοχο του έργου και στη δεύτερη θα ενημερωθεί από τον Καθηγητή Νίκο Ζούρο, διευθυντή του Μουσείου απολιθωμένου Δάσος Λέσβου, για τις συνεχιζόμενες σωστικές ανασκαφές στον οδικό άξονα Καλλονής – Σιγρίου.

 

Το νέο λιμάνι Σιγρίου, έργο το οποίο έχει ολοκληρωθεί, θα είναι ο επόμενος σταθμός του κ. Καραμανλή. Εκεί θα κάνει ανακοινώσεις και για τη χρηματοδότηση του αλιευτικού καταφυγίου.

 

Στις 7.30 το απόγευμα, της ίδιας ημέρας, θα μιλήσει στη Μυτιλήνη στα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο νησί.

 

Μοιράσου το άρθρο!