Πολιτική

03/06/2013 - 10:15

Κ. Μουτζούρης: 80.000 ευρώ αρκούν για το γήπεδο Μυτιλήνης !

Κ. Μουτζούρης: 80.000 ευρώ αρκούν για το γήπεδο Μυτιλήνης !

>Δήλωση Κ. Μουτζούρη:


Αναφερόμενος στα αναγραφόμενα στον Λεσβιακό Τύπο, επ’ ευκαιρία της μεγαλειώδους ανόδου της Α.Ε.Λ.Κ. στην ανώτατη ποδοσφαιρική κατηγορία, για το θέμα της ενισχύσεως της στατικότητας του γηπέδου Μυτιλήνης σας γνωρίζω τα παρακάτω.


Είχα προχθές ειδική συνάντηση με τον ειδικό Καθηγητή του Ε.Μ. Πολυτεχνείου κ. Κ. Σπυράκο, η παροχή από τον οποίο πλείστων όσων τεχνικών συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τη Λέσβο (ορισμένων δωρεάν) έγινε δυνατή  μετά την επιλογή και πρόσκληση που του είχα απευθύνει για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου. Με ενημέρωσε, ότι η απαιτούμενη ενίσχυση του γηπέδου θα είναι, σε τρέχουσες τιμές αγοράς και διαγωνισμού, κόστους κατά μέγιστο 80.000€ και όχι 170.000€, όπως καθ’ υπερβολή αναγράφεται και αναφέρεται.


Σε κάθε περίπτωση, το προέχον είναι η δημοπράτηση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, προσθηκών στο γήπεδο. Και ως Πολιτικός Μηχανικός σας διαβεβαιώ, ότι κατ’ ουδένα τρόπο θα στοιχίσουν …1.000.000€ ως αναγράφεται! Θα απαιτηθούν πολύ ολιγότερα.


Η έναρξη του πρωταθλήματος έφθασε. Η Λέσβος θα κερδίσει πάρα πολλά από την έδρα της ομάδας στη Μυτιλήνη. Ας υπερβούμε εαυτούς σε τούτη την περίπτωση.
 

Μοιράσου το άρθρο!