Πολιτική

26/01/2011 - 13:08

Και δεύτερη απάντηση από Δημήτρη Χαλκιώτη ... με έμπνευση από Σωκράτη Μάλαμα !!!!

Η αποκάλυψή μας για την προμήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού ύψους 8.000 Ευρώ φαίνεται ότι έχει εκνευρίσει τον κο Χαλικώτη! Σήμερα μας έστειλε και δεύτερη απάντηση για να αποδείξει ότι ο εξοπλισμός έχει πάει σε σχολεία.  Δεν απαντάει ΟΜΩΣ ο κος Χαλικώτης γιατί στις αποφάσεις που έχει υπογράψει με τα χεράκια του αναφέρει ότι τα οπτικοακουστικά μηχανήματα είναι για εξοπλισμό του κτιρίου στην Μικράς Ασίας 2. Εκτός αν ο κος Χαλιώτης αυτό το ΘΕΩΡΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!!  Δηλαδή άλλα γράφουμε και άλλα εννοούμε !!!  Πως το λέει ο Μάλαμας στο τραγούδι  .... "άλλα θέλω κι άλλα κάνω" έτσι και ο  κος Χαλκιώτης....."άλλα υπογράφω και άλλα εννοώ"  !!!!
Και μια μικρή ερώτηση : Σας τρομάζει το ανώνυμο ή η αλήθεια ??? (ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του....) Αναλυτικά η απάντηση του κου Χαλκιώτη :

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο και επειδή δεν απευθυνόμαστε σε ηλίθιους, όπως χαρακτηριστικά διερωτάστε στο σχόλιό σας στις 24 Ιανουαρίου 2011, αλλά δυστυχώς σε ανώνυμους, με ότι αυτό σημαίνει, το οππικοακουστικό υλικό που αγόρασε η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Χαλκιώτη, παραδόθηκε σε σχολεία της Λέσβου.

Σας αποστέλλουμε τις δύο ευχαριστήριες επιστολές των  διευθυντών των δημοτικών σχολείων Σκοπέλου Γέρας και Α΄ Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, με την πεποίθηση ότι θ΄ αναρτηθεί προς επίρρωση των αναγνωστών σας.

1ο δημοτικο Δημοτικό Σκοπέλου

Μοιράσου το άρθρο!