Πολιτική

26/02/2014 - 13:06

Και ο Δήμαρχος Λέσβου στο συλλαλητήριο για την υγεία


Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. & Εντεταλμένο Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Θερμής, Σωτήρη Μαρινάτο, τον Πρόεδρο της Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε. & Εντεταλμένο Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου, Αριστείδη Ταξείδη, συμμετείχαν στο Παλλεσβιακό Συλλαλητήριο για την Υγεία, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς.

Υπενθυμίζεται με την ευκαιρία αυτή, ότι κατ’ επανάληψη το Δημοτικό Συμβούλιο μας απασχολήθηκε με τα ζητήματα υγείας στη συνολικότερη μορφή τους στο νησί μας, λαμβάνοντας τις σχετικές αποφάσεις, τις οποίες διαβίβασε κατόπιν εισηγήσεων, του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτη Προβέτζα, του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, Ξενοφώντα Αυγερινού, αλλά και άλλων αρμοδίων σε θέματα υγείας, τόσο προς το Υπουργείο Υγείας, όσο και προς τους Βουλευτές του Νομού μας, καθώς και προς κάθε άλλη συναρμόδια εν προκειμένω αρχή, ζητώντας την άμεση επίλυση τους.
Μάλιστα δε ο Δήμαρχος παρέστη κατά το παρελθόν ενώπιον της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Βουλευτή Δωδεκανήσου, Καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού στην αίθουσα συνεδριάσεων της, στην Βουλή και υποστήριξε τα θέματα αυτά, σθεναρά, καταθέτοντας και σχετικό αναλυτικό υπόμνημα για την βελτίωση των δομών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Υγείας στο νησί μας.
 

Μοιράσου το άρθρο!