Πολιτική

20/09/2021 - 13:25

Και στη Λέσβο έχυσαν το ρατσιστικό τους δηλητήριο για να στοχοποιήσουν παιδιά - Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Σχόλιο των εκλεγμένων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και στην Κοινότητα Μυτιλήνης για την αναδημοσιοποίηση της παράνομα δημοσιοποιημένης λίστας νηπίων νηπιαγωγείου της Αθήνας από την παράταξη «Ελεύθεροι πολίτες».

«Φαίνεται πως κάποιοι στη Λέσβο ζήλεψαν τη «δόξα» των κατ’ επάγγελμα χαφιέδων. 

Καθόλου δε μας ξαφνιάζει που έσπευσαν να αναπαράγουν με αναρτήσεις τους την παράνομα δημοσιοποιημένη λίστα νηπίων από νηπιαγωγείο της Αθήνας, που βρήκαν αφορμή για να χύσουν ρατσιστικό τους δηλητήριο, για να στοχοποιήσουν παιδιά, παραβιάζοντας ακόμα και τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. 

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι μέχρι εκεί φτάνει το «θάρρος» των θρασύδειλων: να κάνουν τσαμπουκάδες στους αδύναμους, σε μωρά παιδιά, στα θύματα του συστήματος που γεννά τη φτώχεια, τη μετανάστευση, την προσφυγιά. Γιατί στους ισχυρούς, στους υπεύθυνους των επεμβάσεων και της οικονομικής εκμετάλλευσης σκύβουν το κεφάλι. 

Καμία ανοχή σε μισαλλόδοξους και ρατσιστές. Έχουν τεράστια ευθύνη όλοι όσοι τους «περιέθαλψαν» και όσοι συνεχίζουν να το κάνουν. 

Καλούμε όλες τις παρατάξεις να τοποθετηθούν δημόσια και χωρίς μισόλογα για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια. 

Καλούμε τέλος το λαό της Λέσβου να τους απομονώσει και να τους στείλει εκεί που ανήκουν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.»

Μοιράσου το άρθρο!