Πολιτική

06/06/2023 - 17:08

Κάλεσμα Γ. Μπουρνού στους πυροσβέστες να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Επίσκεψη Γιάννη Μπουρνού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

 Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποίησε την Τρίτη 6/6 ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του κόμματος.

 

Ο Γιάννης Μπουρνούς αρχικά συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, κ. Κυπριωτέλλη και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μόνιμους και εποχικούς πυροσβέστες.

Παρότι ορισμένα κενά προβλέπεται να καλυφθούν από 1η Ιουλίου μέσω αποσπάσεων, το Πυροσβεστικό Σώμα συνεχίζει να έχει οργανικά κενά και αυξημένο μέσο όρο ηλικίας των μονίμων πυροσβεστών, λόγω της έλλειψης μόνιμων προσλήψεων.

Ο Γιάννης Μπουρνούς ευχαρίστησε το Σωματείο των εργαζομένων στην Πυροσβεστική και τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Ντίνο, για την άριστη συνεργασία των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, που είχε ως αποτέλεσμα σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων για τα προβλήματα του κλάδου.

Κάλεσε επίσης τους πυροσβέστες να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμά του για την κάλυψη των κενών στην Πυροσβεστική, μέσα από τη μονιμοποίηση των πενταετών και των εποχικών πυροσβεστών, που πανθομολογούμενα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μοιράσου το άρθρο!