Πολιτική

30/05/2019 - 10:59

Καλογήρου ή Μουτζούρης; Τι αποδόσεις δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων

Πάμε στοίχημα για τις Περιφερειακές Εκλογές στο Βόρειο Αιγαίο;

Ο  πρώτος γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών ολοκληρώθηκε, υπάρχουν, όμως, εκκρεμότητες, οι οποίες θα λυθούν στον 2ο γύρο. Αυτός θα γίνει την Κυριακή 2 Ιουνίου και για να εκλεγεί ένας υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώσει το 50% +1 των ψήφων. Παράλληλα, οι Ευρωεκλογές 2019 που διεξήχθησαν την Κυριακή 26 Μαΐου ανέδειξαν ως μεγάλη νικήτρια τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπέρασε μεγαλύτερο ποσοστό της τάξης περίπου του 10% από τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός το οποίο οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα στην προκήρυξη πρόωρων Εθνικών Εκλογών, οι οποίες, κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου.

 

 Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Στοίχημα Περιφερειακές εκλογές 2019. Από τις 13 συνολικά Περιφέρειες της χώρας μας, σε δεύτερο γύρο θα οδηγούνται κάτι παραπάνω από τις μισές, ή συγκεκριμένα οι επτά από αυτές. Οι έξι που εξέλεξαν Περιφερειάρχη από την πρώτη Κυριακή, είναι οι εξής:

  • Δυτικής Μακεδονίας: Κασαπίδης Γεώργιος
  • Ηπείρου: Καχριμάνης Αλέξανδρος
  • Θεσσαλίας: Αγοραστός Κωνσταντίνος
  • Κεντρικής Μακεδονίας: Τζιτζικώστας Απόστολος
  • Κρήτης: Αρναουτάκης Σταύρος
  • Νοτίου Αιγαίου: Χατζημάρκος Γεώργιος

Στις υπόλοιπες, όπως προαναφέρθηκε, το ποιος θα είναι Περιφερειάρχης θα κριθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου. Σε ορισμένες από τις Περιφέρειες υπάρχουν φαβορί, σε άλλες ενδεχομένως ο νικητής να αναδειχθεί μετά από «ντέρμπι», όπως φαίνεται και στις αποδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει. 

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου οι αποδόσεις είναι που δίνει η stoiximan είναι: 

Νικητής Χριστιάνα Καλογήρου  Απόδοση 1.36

Νικητής Κώστας Μουτζούρης  Απόδοση 3.00

 

Μοιράσου το άρθρο!