Πολιτική

08/08/2020 - 17:58

Κάποιος δεν θυμάται ή λέει ψέματα... Η καυστική απάντηση του Ταξιάρχη Βέρρου στο Ν. Χήρα

Απάντηση Δημάρχου Δυτικής Λέσβου στην ανακοίνωση του Νίκου Χήρα: 

Το τελευταίο τμήμα του δικτύου του Κεραμίου κατασκευάστηκε περί το 2007-2008.

Τότε δεν ήμουν αντιδήμαρχος.

Αντιδήμαρχος υπήρξα από το 2015-2018.

Αραγε το 2007-07 ποιός ήταν;

Μήπως ο συντάξας την ανακοίνωση;Τι να πει κανείς.

Είτε δεν θυμούνται, είτε ψεύδονται.

Όσο για την ΔΕΥΑΛ, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συμμετέχει στο Δ. Σ με 4 μέλη στα 15.

Με ότι αυτό σημαίνει και καταλαβαίνει ο καθένας.

Καλό Σ/Κ.

Ταξιάρχης Βέρρος 

 

 

 

------------

 

up date η απάντηση του Ν. Χήρα

Το παρελθόν κ. Βέρρο δεν είναι σύμμαχος, αλλά εχθρός σας. 

Γεγονότα και ερωτήματα για τους αδύναμους στη μνήμη.

Το 2007 επί δημαρχίας κ. Φαναραδέλλη με αντιδήμαρχο τον κ. Χήρα Νικολαο ,δεν υλοποιήθηκε το έργο πάρα μόνο συντάχθηκε η μελέτη για το νέο δίκτυο ύδρευσης από την δεξαμενή στα Δάφια και για όλο το λεκανοπέδιο. Η μελέτη, μάλιστα, υλοποιήθηκε από την Πολιτικό Μηχανικό κ. Τουρβάλλη.

Το 2010 και με την δημιουργία πλέον του νέου ενοποιημένου Δήμου Μυτιλήνης ξεκίνησε και υλοποιήθηκε το έργο από τη νέα τότε Δημοτική Αρχή του κ. Βουνάτσου.

Αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του κ. Βουνάτσου, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καλλονής αναλαμβάνει ο κ. Βέρρος. Μπορεί να μοιραστεί μαζί μας τι δράσεις και πρωτοβουλίες ανέλαβε επί μία τριετία για την σωστή λειτουργία του δικτύου ή απλά ήρθε σήμερα να “θυμηθεί” τις “κακοτεχνίες του πρόσφατου παρελθόντος” πετώντας το μπαλάκι στην ΔΕΥΑΛ;;;

Ο λαλίστατος κατά τα άλλα κ. Δήμαρχος, αν δεν θυμάται, έχει τη δυνατότητα να ρωτήσει τον σημερινό του συνεργάτη κ. Αντώνη Γιαννάκη, ο οποίος και είχε διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κατά το “πρόσφατο παρελθόν”, αν κατά την περίοδο της προεδρίας του έγιναν παρεμβάσεις και τι είδους τόσο στο δίκτυο ύδρευσης Κεραμίου - Σκάλας Καλλονής όσο και στα υπόλοιπα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου μας, δεδομένου ότι τα χωριά μας το ένα μετά το άλλο μένουν χωρίς νερό.

Όσο αφορά τη σύνθεση της σημερινής ΔΕΥΑΛ την γνωρίζουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουμε κ. Δήμαρχε είναι για ποιο λόγο αρνείστε πεισματικά τη διάσπαση της προκειμένου να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο της και την ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας των δικτύων;;;

 

             Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 

           ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

 

            ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΗΡΑΣ 

 

Μοιράσου το άρθρο!