Πολιτική

18/07/2014 - 15:44

Κ.Αστυρακάκης καταγγέλλει Ηλ.Κουνιαρέλλη ως «υπηρέτη του άθλιου πελατιακού συστήματος»

 
Τα προβλήματα που έχουμε κάθε καλοκαίρι στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε εκδηλώσεις παράδοσης στα χωριά μας όπως η γιορτή σαρδέλας, γιορτή ούζου, γιορτή παπαλίνας, γιορτή τράτας κλπ αλλά και να μεταφέρουμε τα μουσικά και χορευτικά τμήματα του Δήμου στα χωριά προκειμένου να διασκεδάσουν τους συμπολίτες μας –φέτος δυστυχώς είναι ανυπέρβλητα και δημιουργούνται από τον ίδιο άνθρωπο και συγκεκριμένα από τον Κουνιαρέλλη Ηλία Αντιδήμαρχο καθαριότητας.
Αρνείται στην απάντησή του στο αίτημά μας που σας επισυνάπτουμε να διαθέσει οδηγό. Πρόσφατα όπως δημοσιεύσανε όλες οι εφημερίδες προσελήφθησαν επιπλέον 15 οδηγοί με την διαδικασία των «δίμηνων». 
Οι εκδηλώσεις που οδεύουν προς ακύρωση φέτος όπως θα δείτε στην αίτησή μας που σας επισυνάπτουμε εκτός από γιορτές παράδοσης αφορούν και μεταφορά φωτοαντίγραφων έργων του μεγάλου λαϊκού μας ζωγράφου Θεόφιλου αφού φέτος τον τιμούμε 80 χρόνια μετά τον θάνατό του καθώς και τα θεσμοθετημένα παγκόσμιας εμβέλειας και συμμετοχής μαθήματα όπερας   από την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σέριλ Στούντερ που πραγματοποιούνται κάθε Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και που για πρώτη φορά φέτος θα δώσουν μια παράσταση στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου.
 Ο υπηρέτης και εκφραστής του πιο άθλιου πελατιακού συστήματος στον τόπο μας Κουνιαρέλλης Ηλίας συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον τόπο ευτυχώς για μόνο ενάμισι μήνα ακόμα. Επισημαίνω στους αρμόδιου Γεωγραφικούς Αντιδημάρχους, στους Προέδρους και στους κατοίκους των αντίστοιχων χωριών πως η ευθύνη ματαίωσης των εκδηλώσεων βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο. 
 
 
 
 Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. 
     Παιδείας- Πολιτισμού & Αθλητισμού 
                   Δήμου Λέσβου
 
 
                      Κωνσταντίνος Αστυρακάκης
 

Διαβάστε το αίτημα του Κ. Αστυρακάκη:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Μυτιλήνη  16/07/2014

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ                         Αριθμ. Πρωτ.:   1506

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ                                        

ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                         

 & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥΛΕΣΒΟΥ

ΤΗΛ: 22510-37394

Fax: 22510-37393

Μυτιλήνη -Τ.Κ. 81100                                  

 

 

                                                          ΠΡΟΣ: Γραφείο κίνησης Δήμου Λέσβου

    

                                                          ΚΟΙΝ:  α) Δήμαρχο Λέσβου

 

                                                          β) Αντιδημάρχους  Καλλονής, Πέτρας, Ευεργέτουλας

 

                                                          γ) Προέδρους Καλλονής, Κάτω Τρίτους, Πολιχνίτου,    

                                                               Σκουτάρου , Πέτρας

                     

 

  ΘΕΜΑ: Εξυπηρέτηση πολιτιστικών εκδηλώσεων από γραφείο κίνησης Δήμου                                           

1.  Κυριακή 20 Ιουλίου 2014  μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς τα Πηγαδάκια Κάτω Τρίτους. Ώρα αναχώρησης 19:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

2.  Α) Μεταφορά και στήσιμο εξέδρας για την εκδήλωση «Γιορτή της σαρδέλας» το πρωί.

 

Β) Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς την Σκάλα Καλλονής.  Ώρα αναχώρησης 18:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

3. Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 μεταφορά αντίγραφων έργων του Θεόφιλου για έκθεση. Αναχώρηση από το πρώην Δημοτικό σχολείο στο Πιργί προς Πολύκεντρο Πολιχνίτου.

 Ώρα αναχώρησης 10:00.

 

4. Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς την Σκάλα Πολιχνίτου. Ώρα αναχώρησης 18:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

5.  Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 μεταφορά αντίγραφων έργων του Θεόφιλου για έκθεση. Αναχώρηση από το Πολύκεντρο Πολιχνίτου προς Πολιτιστικό- Συνεδριακό Κέντρο Πέτρας «Στέλιος Παυλής». Ώρα αναχώρησης 10:00.

 

6.  Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 μεταφορά- επιστροφή  έργων του Θεόφιλου. Αναχώρηση από  το  Πολιτιστικό- Συνεδριακό Κέντρο Πέτρας «Στέλιος Παυλής» προς Μυτιλήνη.

Ώρα αναχώρησης 10:00.

 

7  Τετάρτη 20 Αυγούστου μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ του μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς την Άναξο. Ώρα αναχώρησης 18:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

8. Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 μετακίνηση 25 ατόμων από  το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς Μόλυβο και επιστροφή το απόγευμα. Ώρα αναχώρησης 09:00.

 


Η απάντηση του κ. Ηλ. Κουνιαρέλλη:

 

Μοιράσου το άρθρο!