Πολιτική

04/02/2011 - 12:30

Καταγγελία φοιτητή Πανεπιστημίου Αιγαίου

04/02/2011 ώρα 12:30

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της <<αξιοπιστίας>> της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ Μυτιλήνης. Έχοντας τα τελευταία χρόνια ανεβάσει αισθητά τα ποσοστά της στο νησί, οι συμφοιτητές μας επιστέφτηκαν στην κυβερνήτη παράταξη να διαχειριστή τη θέση του Μεριμνηκού Νησιού, δηλαδή τον εκπρόσωπο και για τους 6 φοιτητικούς συλλόγους της Μυτιλήνης σε θέματα Μέριμνας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή η θέση είναι πολύ σημαντική από την άποψη ότι συζητιούνται εκεί θέματα τα οποία αφορούν την σίτιση, στέγαση μεταφορά των συμφοιτητών μας για την Πανεπιστημιακή κοινότητα της Μυτιλήνης και λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις.

Ο εκπρόσωπος τις πασπ ο οποίος έχει εκλεχτεί στη συγκεκριμένη θέση από την ημέρα της εκλογής του είναι άφαντος, δεν πήγαινε στις συνεδριάσεις του συγκριμένου οργάνου αλλά ούτε παραβρέθηκε σε κάποιον από τους ελέγχους οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις εστίες για να δούνε οι αρμόδιοι αν πληρούν τις προϋποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί εξαρχής στην σύμβαση. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το άτομο αυτό το οποίο εκλέχτηκε από την <<πασπ>> στη συγκειμένη θέση για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των συμφοιτητών μας για ένα καλύτερο περιφερειακό πανεπιστήμιο, είναι το ίδιο άτομο το οποίο είχε εκλεγεί και πριν δυο χρόνια στην θέση του εκπροσώπου μέριμνας για το τμήμα Περιβάλλοντος και όλη την χρονιά δεν παραβρέθηκε σε ούτε μια συνεδρίαση και στο τέλος δεν γνώριζε ούτε που γίνονταν οι συνεδριάσεις. Ακόμα θα ήταν χρήσιμο να σας αναφέρω ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος μας μαζί με τον νυν γραμματέα πασπ Μυτιλήνης ήταν τα άτομα τα οποία είχαν κατεβάσει στο τμήμα του Περιβάλλοντος την πασπ πριν 3 χρόνια, και καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς δεν είχαν εμφανιστεί ούτε σε γενική συνέλευση αλλά ούτε και στις θέσεις τις οποίες τους είχαν εμπιστευτεί οι συμφοιτητές τους. Ορίστε ποια είναι η κατάσταση η οποία επικρατή αυτή την στιγμή στην κυβερνητική παράταξη.

Συνάδελφοι ,

μάλλον στην συγκεκριμένη παράταξη δεν έχουν μάθει ποια είναι τα συμφέρονται των συμφοιτητών μας, με ποιους έχουν να κάνουν και πιστεύουν ότι για άλλη μια χρονιά θα τους δώσουμε απλόχερα την ψήφο μας, χωρίς να σκαφτόμαστε όλοι εμείς σαν νοήμων άνθρωποι ότι μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας και σε λίγο καιρό θα τους ξαναδούμε στα τραπεζάκια να κατηγορούν τις υπόλοιπες φοιτητικές παρατάξεις χωρίς πραγματικά επιχειρήματα αλλά με αοριστολογίες όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στις επόμενες φοιτητικές εκλογές πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα σε όλες τις φοιτητικές παρατάξεις ότι πάνω από όλα μας νοιάζει το καλό του πανεπιστημίου αιγαίου και όχι τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα. Επόμενος ψηφίζουμε την παράταξη εκείνη η οποία έχει προτάσεις για τα τμήματα και για το πανεπιστήμιο γενικότερα και όχι εκείνη που υπόσχεται αοριστολογίες και ουτοπικά πράγματα όπως γίνεται τώρα..

ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!

Μοιράσου το άρθρο!