Πολιτική

07/05/2023 - 08:28

Κεραία κινητής δίπλα στα σπίτια των Βασιλικών - Ο απίστευτος εμπαιγμός των κατοίκων - Τι αναφέρει ο Απόστολος Αλατζάς

Αντιδράσεις προκαλεί εδώ και μερικές ημέρες η πρόθεση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να εγκαταστήσει κεραία κοντά στο χωριό των Βασιλικών (λίγα μέτρα από τα σπίτια). Το παράδοξο είναι ότι οι εργασίες όπως όλα δείχνουν συνεχίζονται αγνοώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων. Χθες οι κάτοικοι σε γενική συνέλευσηαποφάσισαν την κλιμάκωση του αγώνα τους, 

O υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου  Απόστολος Αλατζάς αναφέρει: 

Μετά από πρόσκληση χθες 6/ 5 /2023 συμμετείχα σε συνέλευση των κατοίκων στα Βασιλικά. Θέμα ήταν η εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα στο χωριό. Τα έργα έχουν προχωρήσει ,το αξιοπερίεργο είναι ότι σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού δεν είχε καμία ενημέρωση , δεν υπάρχει απόφαση Δημοτικού συμβουλίου, όμως η πολεοδομία του Δήμου έχει εκδώσει άδεια εργασιών.

Ο εμπαιγμός της Τοπικής Κοινωνίας Βασιλικών σε όλο του το μεγαλείο.. Όπως είπα και στην τοποθέτηση μου, τίποτα δεν μπορεί να γίνει σε ένα τόπο χωρίς το θέλω της τοπικής κοινωνίας και η αντίδραση τους παρά την καθυστέρηση θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα .

Οι κάτοικοι έχουν δίκιο. Εν κατακλείδι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι δύσκολο να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και να επικαλούνται άγνοια . Φυσικά δίπλα στην Τοπική Κοινωνία Βασιλικών.

Μοιράσου το άρθρο!